Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle pametnjakovici,koji osporavaju Martina i HDZ 1990,hrvatstvo je cista glupost.To je stranka sa 99,99 posto clanova hrvatske nacionalnosti na cijem je celu hrvat,koji predvodi te iste hrvate i s njima zeli skupa s ostalim narodima graditi drzavu u kojoj ce hrvati biti ravnopravni,ali da pritom mogu placati pristigle racune.
dr.Eugen,kad tebe vidimo na portalu sjetimo se wc-a i odmah pustimo vodu.Ne sramoti onoga cime se predstavljas.
SVAKA CAST.
Nadam se da će Bošnjaci uz inat izabrati Martina on sjedi u Predsjedništvu, a ne Čović. Živim za dan kada ću vidjeti Martinovu reakciju i prisjetiti se njegovog blaćenja Komšića od prije 4 godine kada je govorio da on nije predstavnik Hrvata jer su ga izabrali Bošnjaci.