Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ovim momcima i svima koji su na bilo koji nacin rizikujuci i stvaljajuci vlastiti zivot priskocili ljudima u nevolji. Ljudine, hvala vam!
Jesi li i ti bio u akciji raftera?
nije, ko bi pucao lajkove i "čuvao prisebnost i osmijeh" hahaha kakav jadni debil Bože dragi šta si ovo stvorio
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
...bolje i ne misliti šta bi bilo da nebi ovih i ovakvih momaka...
Ovo su pravi Bosnjaci. Bravo Bosnjaci.
ovo su Bosanci a Bošnjaci su kirba zlaja i kompanija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mashinerija!!!!
Svi vi koji ste sišli s Božijeg puta i sada ste kršćani i muslimani vratite se vjeri pradjedovskoj i postanite opet pripadnici judaizma. Priključite se izabranom narodu Jevrejima i prihvatite vlast Izraela kao vrhovnu vlast na ovom svijetu i vlast Jahvea kao vrhovnu vlast na onom svijetu. Srušimo Sarajevo i proglasimo Zenicu glavnim gradom EU-a a umjesto Baščaršije izgradimo 850 metara visok hram Davidov s velikom šestokrakom na vrhu. Živio Izrael, smrt Bosni. Posjetite me u ITC Zenica gdje ugošćujem mnogu gospodu iz svijeta politike. Najviše su me fascinirali Aariel Sharon, Milorad Dodik, Zlatko Lagumdžija i David Cameron. Živio Izrael.
svaka čast samire!!!
@bili_the_cat, methX, budi malo domisljatiji (a znamo da si ogranicen poput balkona) kad pravis i pises na nekoliko "nickova". Voli te tvoj Internacionalac. :)
reče teslica, koji otvori internacionalca da bi govorio kako je teslica pametan i pristojan hahahaha taman posla da se stalno logujem zbog tebe jadu jadni, da ja imam više nickova ne bih metha vraćao ovoliko puta, valjda znaš šta je rimsko X
ja imam kući onu lutku na napuhavanje... da sam poplavio, na njoj bi pluto... dobro je da nisam
...jao tad bi komšije vidjela s kim ti noću spavaš :-D
Odbacimo razlike, budimo humani! Dobro je bolje nego loše! Bolje 100 godina biti zdrav nego jedan dan biti bolestan! Sunce izlazi na istoku a zalazi na zapadu! Sve kriminalce treba uhapsiti! Napušteni psi zaslužuju skloništa u kojima će se o njima brinuti ljudi! Pomozimo žrtvama poplava, svako prema svojim mogućnostima! Ljudi, čuvajte se! Jedan život imamo! [Bože dragi kad vidim onog internacionalca pitam se kakvo je ovo stvorenje i gdje je ovo raslo kad je ovako debilno]
sta je klix smece jedno stio ne objavite da je u doboju pronadjena grobnica i to u centru grada.Bosnje se same pobile pa zakopale i usutile o tome jel de-.-
Zlato ostaje zlato i kad padne u blato! Bosno moja zlatna li si!!! 👍
smrc, smrc.....Mene niko sa ovog portala ne upita jesam li prezivjela ovu nesrecu sto nas zadesi.:(((( Ali evo me mene, ziva i zdrava :)))) Dobila internet i odmah se nabila na njega :)))) Kako ste mi vi????
...ovaj...imaćeš puno replika...inače, fala na iptanju, dobro smo i beskorisno, ko i obično :)
:)))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovakve vjesti raduju i ovo je lijepo citati gdje Bosnjak pomaze Bosnjaku, a ne citati kako Bosnjaci pomazu onima koji su GENOCID pocinili nad Bosnjacima.
Ovo su pravi Bosnjaci. Bravo Bosnjaci.
A kolko im je samo ljudi govorilo, sto na to trosite vrijeme, eto gospodo, svaka im se sekunda pozlatila
Izgradite jos koju branu da se bogatite izvozom struje, sta ce nam pitka voda i prirodne ljepote.
svako dobro ovim hrabrim momcima pozdrav