Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav idiotski i fašistički argument. Cilj i jeste da se nacionalna pripadnost nema veze kod glasanja, klocu.
Presuda europskog suda za ljudska prava narusava mir u BiH? To samo ima u sumskom entitetu.
A sta si ti nego Bosanac i Hercegovacako nisi onda idi u Srbiju i tamo Srbuj do mile volje. Ovdje zive Bosanci i Hercegovci Katolici, pravoslaci i Bosnjaci Muslimani. Gdje ti zivis i koje ti je drzava nego BiH nisi valjda u Tunguziji.
čuj bio je Srbin i Hrvat.haha.
Pa u tome i jest stvar. Ti fašisto ako nešto zagovaraš mora biti aplikabilno za sve ako tražiš da budu etnosi nosioci prava mimo građana onda im moraš udovoljiti tamam da ima 3 500 000 etničkih skupina, a vidiš da to nisi sa fašističkim pristupom u mogućnosti. E stoga je u cijelom modernom svijetu uređenja država građanin nosioc prava (političkog). To što ti smeta kako se ko izjašnjava tvoj je problem jer etnos nije biološka kategorija nego izborna (po osjećanju).
To je onaj sto je govorio Republika Šumska 😂
A sta si ti nego Bosanac i Hercegovac pogledaj pasos sta ti pise na njemu koja ti je drzava. Do jucer si bio Bosnjak Pravoslavac.
Slaven je samo na vrijeme dosao sebi i prestao biti manipulisan
Glasat cemo za predsjednika koji bude nudio posla,para i rahatluka za sve u BiH. Nacionalisti krepajte.
Radovane posjeti malo psihijatriju popričaj malo sa doktorima da vidimo koliko ti je IQ
Haaalllloooooo Kovacevicu, ovo je donio Sud u Strasbourgu!!!!! Educiraj se pa onda za govornicu
Kovacevicu vi ste napravili drzavu bolesnom agresijom i ratovima. Ona se mora lijeciti a da bi se izlijecila potrebno je prvo vas narod zadojeni izlijeciti, jer ste previse obolili, i kad se vi izlijecite tad ce i drzava biti normalna i nece biti bolesna a bolesna je zbog fazizma nacionalizma i genocida.
I dodik je bio bosanac, i covic
Historijski dan za državu BIH👍💪💯❤️🇧🇦
Sve može ali 1. Vlast nad imovinom ima BiH a ne Entiteti. 2. Implementacija presuda Suda za ljudska Prava u BiH, 3. Priznanje Genocida i procesuiranje zločinaca i onih koji ih veličaju, 4. Vijeće za implementacu da izabere domaće Sudije Ustavnog Suda iz reda tri naroda kao i iz reda manjina vodeći se principom profesionalnosti.
Najgore je kad sumljaci objasnjavaju zakone po seoskom nacinu, za njih nine sveto ni presuda suda u Hagu, ni presuda suda u Strazburu pa ni sada presuda Evropskog suda, cemu sluze onda sudovi ako se ne postuju. Mora se provesti presuda htjeli vi to ili ne. I mi smo bili protiv Dejtona pa nam ga na silu nametnuse kazali su da je pribremeni sporazum o prekidu rata.
Pa sta. Kad se muskarci mogu izjasnjavat ko zene, i zene kao muskarci... Sto on ne bi probao da vidi sta mu najbolje odgovara.