Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je on iste uslove logorasima Omarske,Keraterma i drugih klaonica omogucavao. Wi Fi, Plazma,Frizider, Satelitski telefon. Jebem ti Rašo majku
HOCE DA GLEDA PORNJICE U HAGGU
Ne bi me iznenadilo da se zlocincu zelje ispune.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
radovan karadzic je totalna ironija. Crnogorac a bio predsjednik srpske stranke u Bosni i Hercegovini.Studirao medicinu a zavrsio baveci se nadriljekarstvom.Zove se radovan a vec je drugi put u zatvoru.U sfrj 11 mjeseci zbog krade novca,i 40 godina zbog genocida i ratnih zlocina.Nije sluzio vojsku a bio je vrhovni zapovjednik vojske rs-a.Mrzi ljiljane i zeleno,a supruga mu se zove ljiljana zelen.
😂 how true
Grohotom se smijem.....haha ha ha haa , stvarno je lik psihopata, ha ha ha ha haaa
Zar je ovo govvnnoo jos zivo?? Svasta...
zelim mu gospodju
Dabicu imam ja polovan laptop i dobar polovan Obodin frizider, Svrati ujutro da ti dam
treba mu napraviti glory hole u visini njegove stolice
..muda labuda..
ojjjjjj đenerale podigle se sve natovske sile da bi kara-crnog zivog uhvatile al ne daju srbi svoga brata đenerala legendu iz rata dusmani bi zeljeli da znaju gdje te srbi i sada vidaju ali ne zna cela haska banda svi su srbi kara-crna garda
Cuj laptop, ja mislila on trazi malo vise kiseonika i dnevne svjetlosti...mrs.
Pošaljite mu dildo i kad postane radojka pustite je
Rašo vojvodo šta će tebi TV ti si Srpski vojvoda
Jest se ovaj Meron uvalio ono pravo. Vec 20 godina sudija na Tribunalu, lovu kesira nema sta.
Bil srpski laptop s srpskim skypom i srpski frizider
Nek mu daju laptop i skype,ali na skaypu nek neka prihvati Majke Srebrenice,logorase bivse,roditelje ubijene djece,civilne zrtve rata pa nek ga nazovu i upitaju.ZASTO.
hoćete li losos ili kavijar, ali kavijar imamo samo od ženke štuke, molim lijepo?