Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci će valjda jednom skontati da Erdogan Bosni daje srce a Srbiji pare! Radoncic ima muda da im to kaže u lice!
ne daju on Bosni ništa on daje porodici i klanu Izetbegovič...još jednom ću ponoviti...Turska i Turci nikad u povijesti nisu stali iza Bosne i Bošnjaka i bojim se da neće ni sada!!!
Jedno pitanje, kako bi izgledalo da Turska otvoreno daje podrsku Bosni i Hercegovini ? To bi odma znacio muslimanski pakt za zapad, odma bi to bila opasnost. Gledajte širu sliku, covjek je rekao sve kako treba trn u oku zapadu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Erdogan je prorus i jaran od Dodika.
Svaka ti čast gospodine Radončiću,neka se stide i stidiće se mnogi koji su upropastili ovu državu,nije nam potreban Erdogan,trebamo se zapitati zašto je uopće došao da nam pomogne ili osnovne.
Pitaj ga ti šćepane... Ako budeš u prilici ikada 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Erdogan gleda svoj interes i prosipa svoju neku pricu..
Kad mu smeta zapad Nek vodi ovih 6 miliona turaka iz njemacke kuci. Stari prdonja u kreditima do obrva.
buhahahhahahhahahaaaa
A što ti nisi to reko' svome ahbabu Draganu?
Čuj zašto pa ti znaš da para vrti gdje burgija ne može
Ovaj put se slazem sa g-dinim Radoncicem.BiH apsolutna nema neku konkretnu ni veliku podrsku od Turske.Vise ulazu u Srbiju a time indirektno u RS nego u Federaciju.Ovo oko ulaska u Tursku sa licnim kartama nam je samo zamazivanje ociju.
Likovnjak koji bi od Sarajeva pravio Dubai, a smeta mu Istambul
Zato jer je pakaš
BRAVO !!! Radoncicu nisi moj izbor al si u pravu !!! Sto posto Drzavnicki !!!
Valjda zato što zna da ima vas "Bošnjačkih političara" koji podržavate "promicatelja auropskih vrijednosti", Dragana Čovića.
Ah svašta...Ja mislio ovaj lopov negdje u zatvoru. Velahavle. Jes vidio kako on to Brki direkt u brk sve očita...3 dana nakon posjete. Hrabar nema šta. 😂😂😂😂😂 Moj Radončiću, ne gura Brko nikog u antizapadno ponašanje. Zapad sam sebe gura u tu poziciju. Protesti po Zapadu su već počeli a zima još nije ni došla.
Najveca opasnost za BiH su SPC, KOS, UDBA i ratni profiteri. Ti pripadas u najmanje dvije kategorije od najvecih opasnosti po BiH!
Jer 8ma dogovor sa tero%istom miletom