Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žuti je nesretan bio na pobjedničkom presu. Zna kako je pokrao i koliko ga narod mrzi...
ŽUTOM JE VEĆ TAD BILO JASNO DA JE IZGUBIO IZBORE... ☝️
piša uz vjetar otvorenih usta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVI SU TU KAO NEKADA! 🤣 VIDIM SDA BOTOVI SU NA TEMI KAO NEKAD,ALI SADA IZ DRUGOG RAZLOGA,TJEŠE SAMI SEBE,NISU POKRALI DOVOLJNO GLASOVA PA IM SE SMJEŠI NOGA! MOŽETE VI LAJAT NA OVOG ČOVJEKA,DOHAKA I ON I IZBORI 2018.TE BAGRI ZELENOJ... ☝️
NIKO ZDRAVOG RAZUMA NEĆE KOALIRATI S KRIMINALNOM HOBOTNICOM SDA!
prdno sbb u fenjer :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta ce pacov propali, propao totalno
Radončić za Klix.ba: Ne postoji ni teoretska šansa da SBB koalira sa SDA ----------------------- Da, j ebo SDA i Izetbegovic klan, ali tvoj problem je taj sto vise ne postoji ni teoretska sansa da tki koaliras sa narodom kojeg navodno zelis da predstavljas. Fahro, Radoncicu goal politike nije da zajebes SDA, nego da budes od koristi bosnjackom narodu. Ocigledno da je tebi iskljuciv zadatak da zajebes SDA pod svaku cijenu, pa i da zajebes Bosnjane. Izbacen si, napusti kucu velikog brata.
Zao mi je samo radi Sanele. Steta prokockati jednu dobru krijeru.
RADONCIC IZGLEDA NISTA NIJE NAUCIO? ZAR ON ZAISTA MISLI DA JE MALTENE NESTANAK NJEGOVE STRANKE ODRADILA SDA? FAHRUDINE RADONCICE, NA IZBORIMA SU TE POLITICKI MALTENE SAHRANILI BOSNJANI! TREBAO BI IZ TOGA IZVUCI POUKU INACE POLITICKI CES BITI SAHRANJEN NA SLJEDECIM IZBORIMA. POD PRVO, PUSTI SE TI SDA. GLEDAJ TI SVOJA POSLA I NE SURUJ SA BOSNJANSKIM NEPRIJATELJIMA.
A STO SE TICE SDA, CIM BUDU IZBORI MALO KONTROLISANI, SDA CE PLATITI ZA SVA VREMENA. MEDJUTIM TO NE MIJENJA CINJENICU DA TI SURUJES SA BOSNJANSKIM NEPRIJATELJIMA I TO USPRKOS BOSNJANIMA.
E moj Rado pa zar bi tebe tko u koaliciju, zar te tko nudio pa vec govoris da neces. Koliko si se po avazu bio raspiso reko ako ne pobjedis bit ces ubjedljivo na drugom mjestu a tebe ni u kukurizima.
SBB je stranka treceg nivoa u FBIH i vise nije toliko ni bitna. Vise imaju DF-GS i SDP i u Sarajevu NS. Fahro, pusti se SDA, TEBE je narod bosnjanski kaznio jer ne gledas na njegove interese. Mjenjaj se jer ce ti na sljedecim izborima Bosnjani sahraniti stranku, a onda si najebao zbog kriminala.
Šćepoooo.....oooo Šćepooooo!!!
U pravu je Tornjak..ne postoji ni teoretska šansa da on....bilo s kim koalira..jer mu je stranka osvojila 5% glasova...propala k'o po' marke u automat za kafu
cetniku, idi iz BiH
koji bot lik.. cuj nece on.. ma nece oni sa tobom.. koji si ti manipulant.. pa bolan cim zines vidi se da si dusman.. a sta ti je u prsima od tuge i jada koja te izjeda.. fuj..gade
MNOGO ŠCEO MNOGO ZAPOCEO CAS IZBORA NJEGA JE OMEO .
haj ne seri!!!! I prije si govorio i drvlje i kamenje pa si cim su ti ponudili fotelje poletio i opet bi. Marš
Nije ti vjerovati Scepo jer si ti njihovo politicko tele koje je po osamostaljenju fino napredovalo.Ja sam cuo davno da se postenje i rijec jedino ne mogu traziti u politiki i na pijaci
JARANE, TI SI U KANTONU SARAJEVO TRECA LIGA ZAPAD. OD TEBE SU BOLJI SDA, NASA STRANKA SHUPCI, DF-GS I SDP. JARANE, NASA STRANKA TE PODERALA. NISI BITAN VISE.
Jedi govna niko te ne treba idi dizi nove tornjeve po sarajevu
Mah, dici ce quuurac nove tornjeve. Dobio kredit Razvojne banke FBIH tacnije od magarca Causevica, garant ga je ucjenjivao, pa onda naguzio Vranicu koju je otjerao u stecaj, vjerovatno preko nekog zeme kojeg je potkupio. Sad da pravi tornjeve morao bi sve to platiti po trzisnoj cijeni, prema tome, sviranje quuurcu. Osim toga, ne zna tip napraviti lijep toranj na pravom mjestu. Napravio toranj zakrivljeni pored kuca bez fasade, a hrpa prostora na Marin Dvoru?