Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic preko svoga partijskog glasila, Avaza, razvaljuje svaku investiciju u BiH i obracunava se plasiranjem lazi sa svojim politickim protivncima. Prvo Harisom, SDP, SDA... Stvara stanje beznaza i odsjeca na Fikreta Abdica. Saradjuje sa Seseljevim pajdasima... Novi Fikret Abdic je tu pred nama samo sto ovaj ina medije i nslazi se u Sarajevu.
Fahro je lik koji najviše doprinosi destabilizaciji BiH. On nema programa ni karaktera, sa crnim đavlom bi u koaliciju samo da uđe u vlast!!!!!!!!!
bre nema pojma da mimislimo da bih nemasansu,nek joj bog da sto mi mislimo.
Ja nasta spade nezavisni krug intelektualaca lol, fahro uvodni predavac...bem ti drzavu da ti bem
šta će ovaj kriminalac na Krugu 99, FUJJJJJ
Nevezano za Radoncica,ali jebiga mi Muslimani smo u stanju da os svakog covjeka verbalno napravimo lopova. Niko ne valja,svako je lopov,mafijas kradljivac,srpski spijun... Pa u redu,ako je tako,zasto sebi u 20 godina ne izaberemo makar jednog postenog,ili takvog mozda medju nama uopste nema. Problem je sto kod nas da nam bude dobar politicar,doktor,profesor,poduzetnik mora uvijek imati platu 100 KM ili jos bolje,mora dzabe sve raditi,pa kada vise ne mogne, opet bi ga napravili lopovom i sutnuli nogom u juzicu. Cudan smo mi narod zato su nam i politicari cudni !
citi pomašaj kvalifikacije nisam ja ni čijoj stranci ,a tebi zelim da ti soson vlada u kuči pa da vidiš kakav je, bojim se da če tada biti kasno za kajanje,dosta je nama okupacije od strane Srbije a on je igrač za tu stvar.
Jesu dosadno ovi aktivisti sda, trube jedno te isto ko papagaji. Zasto im klempo ne kupi kakav medij, ovako nepismeni samo dizu rejting fahrudinu.
NE NASJEDAJTE LAŽOVU.........KRIMINALCU....KOSovcu......NARKOMAFIJAŠU.....
onaj ko ga je lično upozno zna kakavje : narcis,kompleksaš,neodgojen,licemjer.... nedajmu boze vlasti tek bi onda otišli u 3 p. M. Lizo je dupe SDA dok nije dobio lovu od razvojne banke, investiro u nešto od čega nema onoliko koliko mu treba sad bi ga učešce u vlasti izvuklo iz kredita koje neče vratiti za 20 godina mjesečno 500.000,00 KM izdvaja za ratu. LJudi rade kod njega zato što nemaju gdje, trpe svakodnevno mobig,ponizavanje,a kad govori imate osječaj da ste u u sred srbije,i on nam trubi šta treba raditi vlast. Nek ide u onu svoju vukojebinu odake je i došo pan tamo vlada do smrti nek obavezno povede Rejsa jer obadvojica imaju rijesenja za blagostanje
Sve sto obeća slaže,vjeruje lažovima,i što je još gore većinu predsjednika opštinskih odbora i onog Škaljića i Radžu koji su uglavnom lažovi postavio oko sebe jer su lažovi kao i on.Nećeš ti dobiti ni 5% glasova jer ti i tvoji ste lažovi.Laž kad tad ispliva na vidjelo.
Covjek koji ima ogromna sredstva za manipulisanje naroda, \"Avaz\". Dok smo se mi borili da opstanemo, on je poslije rata gradio tornjeve. Ovo je Tadicev covjek a sve fol radi za Bosnjake. Uzas, ovaj narod ili se na izborima igra X i O ili.... ne znam sta reci.... On prica o zaposljavanju, a radnici dnevnog avaza nisu priavljeni i to kao nije korupcija. fujj
Vidi malog Gebelsa!!! U peavu je , on bi se trebo ubit i time dat doprinos borbi protiv korupcije i ocuvanju suvereniteta BiH
Meni su Sandzaklije dragi ljudi,ne razlikujem ni za dlaku postenog Sandzakliju od BIH gradanina,ali ovaj Radoncic,duboko sam ubjeden radi za Tadicev tabor.Nije mi toliko cudo sto je on takav,pare su drage,ma odakle dolazile,ali me cudi koja budala BIH gradanin moze glasati za njega i tu prodanu,izdajnicku stranku.NJegova borba su samo Bosnjacke stranke,jesu svi losi,to mi svi znamo,ali Radonjcic je najgori..
GLASAM ZA SDA OD SAD I UVJEK OVOG LIKA JE PROCITO MOJ CUKO U BOKSU katastrofa SDA BAREM NEME TORNJEVE PO SARAJEVU I TUZLI KAO FAHRO odkud pare pobogu sigurno na krampi
Neko je gore upitao sta je to radoncic pogresno rekao. i odgovor je nista. medjutim, ovaj covjek ima zle namjere i ucinit ce sve da da ih ostvari. to je takav covjek. pa pogledajte u njegovoj novini kako sam o sebi pise. to je jedan nadobudni kompleksas i clan mafije.
Ovaj Fahrudin je isti demagog ko onaj Senad Pecanin propali student prava i organizator laznog trovanja studenata 1987 godine u st.domu u Nedzaricima.Jos jedan dokaz da Bosnjacki narod nema nazalost politicke lidere sa vizijom i strategijom ,koji kopirajuci Dodikovo delovanje unistavaju drzavu i narod.