Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahroooo,HARE ce da te p-o-j-e-d-e...:)))))
Naprijed Fahro, osto si nam jos ti, ove lopove da otjeramo, a ovim isfustriranim komunjarama da ne dozvolimo da dodju! Do pobjede SBB!
Ti mu vjeruješ za te dvije godine? Kako će ih raspisati kada će u parlamentu i u vladi biti i ostale stranke koje na to neće pristati? Namazan je nema šta. Dajte meni vlast i ako ja ne riješim neke stvari za 6 mjeseci nudim uzbore. Vjeruješ li meni?
Suze me obliše. Radončić (Šćepo) prijavio u imovinskom kartonu da je za 19 mjeseci ukupno na ime plata zaradio 27.000 KM. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Šta su onda njegovi novinari na minimalcu? Nema šta poslije ovog pročitanog ti vjerujem pravo.
hahhaha gradit ce autoceste haha kao dodik more biti ionako ga kopira stranci je dao svoje ime hahhaha sprijecit ce korupciju i kriminal hahahhahhaha de bolan ako krenes od sebe ti si jedan od njih a autoceste to cemu razvojna banka dai jos koji bezpovratni kredit kao ona 4 od 22 miliona KM ahahhaha
2%. placenici i maloumnici.
Glasam za SBB... Ostali se j.eb.ite..........
e milion puta sam cuo da hoce doci neko ko ima, pa da od nas ne krade, neko ko je nesto postigao u zivotu, neko ko iza sebe ima djela, neko ko ce sam otici ako ne uspije ... i pojavi se takav covjek, nudi ugovor da odstupa za dvije godine ako od BiH ne napravi najvece gradiliste, nudi rjesenja, obavezuje svakog funkcionera svoje stranke da stipendira jednog studenta ... a neki bi sad opet SDA. Ovoliko mazohista nema nigdje. Glas od srca za SBB, jer svi su imali priliku i iskoristili je ... samo za svoje interese. Fahro cestitke i izdrzi
Idi u Sandzak, pa tamo pravi puteve po Pesteru i Niksicu, a zaboravilo se da je od SDA dobio pare za Avaz, koji sad pljuje po svima i koji je postao stranacko glasilo. Sta reci o covjeku u cijem imovinskom kartonu u rubrici \"zanimanje\" stoji: OSNIVAC DRUSTVA?
obruka nas ti Fahro svojim kriminalom. Ni jezika ne znas osim crnogorskog, a htio bi Predsjednik biti...
dosta vise eksperimenata, te Nasa stranka, te SBB i Fahro. Samo na sigurno - SDA.
a jest mu zavidite... hahaha. ko umije njemu dvije bilo i ostalo... SDA je proslost ukopase sa SDA i bosnu i sandzak. dok srbi najmanje selo bi da proglase sa srpskim nase stoke akceptiraju sve sto je bosanski ili muslimanski da se ukine. Milosevic nije mijerio ezan niti ga je umanjivo a tihic jeste. i on neki zastuptik bosnjaka... o muslimane probudite se jednom.. dali treba opet da se progna pola drzave da bi se probudili....
Prommjene se moraju desiti. Nema druge. Svi za Fahru.
samo naprijed Fahro.
Fahrudine dosta je bilo pljacke. Pomozi narodu, poslije oktobra hocemo autoput, posao. Gladni su uz tebe, borci su uz tebe, islamska zajednica je uz tebe.