Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelivoda prava, zauzmi stav napokon pa kakav god da je!!
samo da iskoristim i ovaj momenat...da svim strankama njihovim ratnim profiterima i uhljebima...pozelim kvalitet zivota kakav imaju posteni radnici i gradjani...
Ruka mu se osusila, ko ovom Kvislingu opet da glas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći ljigavac na bankanu. Kad ga vidim proljev odmah nastaje. Gnjida od čovjeka. Smrad. Treba ga vratiti u Srbiju u dakle je došao..
@LeicesterCity007 ... I Bakir ti je otuda. Njegovi su iz Beograda!
A jesi li poš'o ili doš'o čoče....
ahahaha ... .ebe njega zeljko sada a on je njega 2014 natego .. problem je sta ce sa 2000 tisuce ljudi u ustanovama i institucijama itd itd ...
sami sebi podizu cijenu.
Ja tek sad mislim da od vlasti nema nista... Barem u FBIH jer Covic nece ni nacrtane df-ovce u vladi.... Tek kriza starta..
ISPARILO ono JA i BABIN SIN smo DRŽAVOTVORNI bez LIČNIH ANIMOZITETA !!!
Osim šošona i ovih koji im gravitiraju nije mi jasno da ima i jedan bošnjak koji bi nasjeo na ovu pretrgu i njegove izjave.Ima tamo šošoniju pa neka tamo gradi bolju budučnost, a mi čemo to pratiti preko interneta.
Radončić: "Trebam li skočiti s tornja da dokažem da nas učešće u vlasti ne zanima?" Da !!!
Preveslao ga čaršijski ŠANER - BABIN SIN !!! Tako je preveslao i onoga Denisa Z. !!!
Jedini pravi istinski brat musliman i bosnjak, puna podrska Fahrudine nije lako sa firaunima izac na kraj
Bavi se Avazom ba man’ se vlasti
Ne ulaskom DF-a u vlast, iako nejma neki kapacitet, ulazi SBB, a to upravo i Covic prizeljkuje i to je glavni razlog Komsicevog pregovaranja sa SDA.
Adnan Terzic na aparatima
Pa udzite u vlast i vi. I gotova priča.
kakva monstrumska faca
Laže opet ce reci za par dana da hoće. Zato sto nema stav iz izbora u izbore sve je veći gubitnik