Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš u corku!! Dokazani kriminalac nam u politici!!! J E B E M TI DRŽAVU!!!
Da se BiH sto prije raspada. Najbolje bi bilo
Bi Federacija bi bila poput male Švice, a RS- bi krepala od gladi!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Molim nekoga od admina da sprijeci nastavak zlostavljanja ovog bolesnog nacionaliste,hajde sto trpimo uvrede,al na kraju i spamovanje! Veliki dislike za Klix!!!!
Šta mai u tornju😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
RAZOČARAN SAM RADOM KLIX-OVE ADMINISTRACIJE, POSTALI SU PORTAL U FUNKCIJI JEDNE STRANKE, NE DOPUŠTAJU IZNOŠENJE SVIM MIŠLJENJA VEĆ SAMO ONIH KOJI NJIMA ODGOVARAJU! IZBRISALI SU BEZBROJ KOMENTARA... NADAM SE DA ĆE BRZO UVIDJETI REALNO STANJE, JER U PROTIVNOM PAŽNJU TREBA POKLONITI NEKIM DRUGIM PORTALIMA! HVALA!
Nema ni Dodika, ni Čovića, ni Radončića: Zašto su “Avazove” mete samo bošnjački političari? http://www.saff.ba/nema-ni-dodika-ni-covica-ni-radoncica-zasto-su-avazove-mete-samo-bosnjacki-politicari
Vrhunski intervju!
Radoncicu, zasto se niste oglasili prije ovih pisama iz Haga? Cekali ste razvoj situacije, da vidite kako vjetar puse! Prigovarate Bakiru za manjak angazmana u borbi protiv kriminala, korupcije... Sta je sa vasim kadrovima kao napr. Jusic koji potpisuje neustavnu odluku oko postrojavanja jedinice OS za dan RS-a? Jeste li ga izbacili iz stranke? Niste, zato sto je radio u saradnji sa vama! Kliks je pun komentara srpskih politicara protiv revizije. Gdje podrska Bakiru od bosnjackih politicara?
Fahro toliko si lijep, da budeš sa pravom kolega Zukiću u Zenici. A i Zike bi te dočekao raširenih ruku ! A i ti njega nogu ! NEgo kraj toliko patriota kao ti FAhro i Dragan, SRBIJA NEMA ČEGA DA SE PLAŠI ! A suze mi krenu za Erdoganom kad je vikao SAMO NEK NEKO krivo pogleda Bosnu , a vidi SAD GENOCID A ONJ NI MUKAJET. SJatila se Rusija, doletila EU, Srbija, Hrvatska, samo naših zaštitnika TUrske i IRana nigdje na mapi ! :(
Veži se FAhro, polećemo ! Znamo mi Šćepo da te Srbi drže u šaci, zato svaka turbulencija tamo može da ima teških posljedica po tebe vamo :))))))
@frka Joj FAhro še te ufatiše u tom plavom odijelu, i to banditi isjekli odmah ispod ramena, pa ne znam jel to odijelo ILI ZATVORSKA UNIFORMA KPZ ZENICA . A faca ti više govori da je ovo drugo !
Bakterija prava
Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) gostujući večeras na Federalnoj televiziji u emisiji "Pošteno" izjavio je kako će podnošenje zahtjeva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije izazvati turbulencije u Republici Srpskoj (RS). ++++ neka svezu pojaseve a u taj avion sa turbulencijama koji plovi po nemirnom nebu preko Drine i preko Karapata neka povedu i tebe
Šćepo radi svoj poso.
ZASTO NOVINARI IZBJEGAVAJU PISATI ENTITET RS ???
@Vlaxobran91 Nacionalni park iz doba Jure.
Ovaj je mnogo gori od Dodika....
"Ja uvijek moramo...", sta to znaci?
(NE)posteno kod njuske jurisic koja je usput receno svjedok.optuzbe u procesu protiv ovoga kriminalca jer je j sama ucestvovala u nezakonitim radnjama
fahro maneken pop zvijezda omiljen u narodu ko proljev kod novorodjencadi
kad mu cujem.onaj crnogorski naglasak ko da ga je milo djukanovic pravio smetlje lopovsko
Odlican intervju...interesantno do zadnje minute