Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha,pa ovo je isto da Keljmendi postavlja svoje ljude da se bore protiv kriminala,sa Caponeom necu da ga poredim iz postovanja prema Alu,ovo je seljacki pijacarski kriminalac,jalijas,haha.
hahahhahahha, tačno tako nekako, tragikomično kao i sve u ovoj državi
Trebao bi Mehmedovic svog druga Tarabara i Mirsu Svicarca.
Pa zato neki policijski duznosnici nisu htjeli da brane Predsjednistvo BIH jer ih Radoncic bira za tu poziciju. Ovaj Radoncic je gori od Turkovica.
Da nije Turković u zatvoru, a Keljmendi van zemlje, Radončić bi za direktora Granične policije postavio Zijada Turkovića, a Nasera Keljmendija za direktora agencije za koordinaciju policijskih tijela!
sve su to njegovi veliki jarani. Turković, Keljmendi, Mišković (sve sami zatvorenici)!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JE L` IH RADONČIĆ ODABRAO, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA E NI JEDNOG OD PREDLOŽENIH NI BLIZU POLICIJSKIH TIJELA, HAHAHA SVAKI KOGA JE RADONČIĆ PREDLOŽIO MORAO BI DA RADI KAKO MU RADONČIĆ DIRIGUJE. SVE JE OVO LOPOVLUK. NI SLUČAJNO, NI JEDNOG, NI GREŠKOM SAMO JE LI GA RADONČIĆ SREO U PUTU. LOPINA RADONČIĆ PREDLAŽE POSLUŠNIKE.
Ne gotivim ni ja sandzaklije, al' trebamo birati izmedju dva zla i izabrati manje zlo! To je poenta.
Monstrum Radoncic buduci vojvoda, redovno referise cetnickom dobrovoljcu Vucicu koji je za vrjeme rata sijao smrt po sarajevskim ulicama. Monstrum Radoncic sa cetnickim dobrovoljcem Vucicem isplanirao paljenje drzave BiH 7 feb. Cetnici izradili plan dali ga cetnickom dobrovoljcu Vucicu a ovaj isti proslijedio Monstrumu Radoncicu 6.feb. da bi Monstrum Radoncic i cetnicka SBB vec 7 feb, poceli sprovoditi cetnicke planove
Radoncic je smjenjen od Zlatka Bakira Dodika i SDS-a. Zbog njegove smjene ucjenjeni zlatko ce morat glasat za zakon o prebivalistu koji utvrdjuju eetnicko čišćenje a uslov za dodikovu podrsku bio je tal juzni tok, gdje nam je cetnik zlatko i bakir poturio da placamo najskuplji plin u evropui. Zato je i sarovic smjenjen od strane iste bande Zlatko dodik Bakir SDS upravo jer nam je htio plin iz Azerbejdzana uvest u BiH koji je 40% jefitiniji nego juzni tok....
Radončić započeo privatizaciju policijiskih tijela u BiH pa da dovrši posao kodnog naziva "državni udar"
Fahro Radoncic je spas za BiH i sto to prije shvatimo bolje ce nam biti u zivotu. Nisam ga podrzavao ali nakon ovoga sta mu radi SDA i SDP vidim da je to prava strana.
Ima ti Fahro sina, narko boss u Crnoj Gori pa ako ti je spas nek' te sinu preda
JE´`O TI RADONČIĆ .....VODI GA KUĆI (OČITO VAŠOJ ZAJEDNIČKOJ U SANDŽAK) AKO MI JE RADONČIĆ SPAS ZA BOSNU DABOGDA NE BILO NI MENE NI BOSNE. BOSNA POSTOJI STOLJEĆIMA BEZ RADONČIĆA A KAKO SU SE POČELI U BOSNU UVLAČITI ,,RADONČIĆI,, I INI BOSNA SE RASPADA.
Svi koji su radili za drzavu smjenjeni su. Prvo Sarovic jer je htio dodiku da uvede plin azerbeđana a onda radoncic jer je krenula borba protiv korucpije...ma da nema veze napravili ste od njega zrtvu pa ce vas oderat u oktobru
HAha,pa RAdoncic je prvi blokirao set zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine,i prvi na taj nacin blokirao pocetak uspostave Pravne drzave,koja njemu kao poznatom Balkanskom kriminalcu naravno da ne odgovara.Cuj on smijenjen jer je pocela borba protiv Korpucije,to jer kao da si rekao da su 1+1 9.
Ne shvatam zasto se trudis da operes obraz kriminalcu koji je sve svoje sto ima stekao nelegalno? Kako ima u tebi toliko zla i neljudskosti pa da stanes iza lika i djela dokazanog kriminalca? Ima li mrve griznje savjesti u tebi zbog toga? Malo se preispitaj pa onda donesi neke bitne zivotne odluke!
Ma ovo je političar, biznismen, mangup ... a ne klempavi tihić, retardirani Bakir i mrljavi Zlatko ... koliko god vam plaćali iz centrala SDA i SDP da pljujete po Radončići, džaba vam ... Jedini je u stanju da izvuče zemlju iz krize, i narod će ga izabrati u Oktobru !!!
Oktobar je, prođose izbori, izabra ga narod :D al kad bi se gađali tramvajima (doniranim iz Turske) :D
Zar on nije presao iz ministra sigurnosti u ministra ostavke
Jako posten lik vidi se po faci
cudo nije i druga keljemendija negdje instalirao,ono tipa tajni agent :-P
joj slike......reko bi čovjek zamislio se i smišlja nešto pametno :)
I ovi njegovi prijedlozi ce propasti isto kao sto mu je i drzavni udar propao.
OOOO majko draga sto si ti glup. Nisu njegovi prijeldozi glupsone procitaj malo jednu recenicu dosadan si sa drzavnim udardom. Covjek prosljedio listu koju je napravio nezavnisni odbor...joj kako mi imamo nepismen narod majko draga
Sto Radoncic postavlja sebi podobne ljude kako bi opet pokusao izvrsiti drzavni udar na BiH. Sto li dodje iz onog svog Gusinja.