Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smećaru jedan srbijanski
Bošnjo kada god si u dilemi koji potez povući samo otvori Avaz i vidi Šćepin stav i opredijeli se za suprotno - i nikad nećeš fulati. Ako je Otvoreni Balkan - Šćepo je za ti budi protiv; ako je Čovićev Izborni zakon- Ščepo je ti budi protiv; ako su to Palmerove reforme - Šćepo je ti protiv. Ako je to smjena Andelije, Šćepo agituje ti protiv. Šćepo je poslan da uništi Bošnjake kao narod i BiH kao državu, zato uvijek budi kontra nj i biće dobro
Radončić je jedan od rijetkih Bošnja koji nešto radi i stvara u BiH. Zato ga mrzite vi SDA paraziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Fahro je uvijek bio poželjan partner za Čovića i Dodika
Bošnjo kada god si u dilemi koji potez povući samo otvori Avaz i vidi Šćepin stav i opredijeli se za suprotno - i nikad nećeš fulati. Ako je Otvoreni Balkan - Šćepo je "za" ti budi protiv; ako je Čovićev Izborni zakon- Ščepo je "za" ti budi protiv; ako su to Palmerove reforme - Šćepo je "za" ti protiv. Ako je to smjena Tadićke, Šćepo je protiv, ti "za". Šćepo je poslan da uništi Bošnjake kao narod i BiH kao državu, zato uvijek budi kontra nj i biće dobro.
smradu jedan izajnicki
Fahro jedini normalan i zato ga mrzite. Sa ovakvim ljudima, kompromisi i razvoj ima šanse
Citiram: imamo previše kompleksnu situaciju u FiH. Ne nemate, već SA političari komplikuju a stvar je jednostavna jako. Prestanite nametati Hrvatima svoja rješenja, ponašate se hegemonistički bez imalo stida.
Ne mogu ni da citam, ide mi na zivce
Protiv Inzkovog zakona su sve nacionalisticke stranke jer zakon blokira sustinu njihove folozofije, opstojnosti zasnovane na stalnom podizanju nacionalnih tenzija prije svega manipulacijama i strahom. Zasto ovaj covjek svoju poziciju proglasava gradjanskom, a ima razumjevanja za povlacenje zakona koji sankcionisu mrznju i velicanje zla trebaju se pitati glasaci, ali i opozicija.
Fahro pa ni adz ni snsd zajedno s tobom nemaju tu velicinu da Baketu i Bosanskim patriotama iz i pozicije i opozicije nesto mozete prismrdit.Bolan zar ne vidis koja je sila Bosnjacki insan.Pa svi se udruzili da Baketa natjeraju da popusti a on vas drzi u sah mat poziciji.Kakva bolan hb i ostaci te ljusture.Da Bake to hoce stavljali bi i zastave Bih.Nego eto nek ih ima bar u folkloru.
najveca izdajica skupa sa Senadom Hadzifejzovicem,to mu je donator da udruzenim snagama razbiju Bosnjake i Bosnu
Sejdo & Company!@!
Slušaj izdajniče sa tornja. Gubi se u tri LPM. Nestani kratki tovaru.
Radončić je druga riječ za izdajnik.
Sudskom presudom da je u Srebrenici pocinjen genocid zapravo su neprijatelji nase BiH bacili kost da se oko toga sukobljavamo.Zna narod a i Muslimani da po definiciji nije bio genocid nego zlocin jer zene i djeca nisu ubijani hvala Bogu tako da nije bilo masovnog unistenja.
šćepo ljigavac odani srpski spijun
Prvo si ukinuo borcima povoljnost boračkog staža,a sad podržavaš HDZ =negatori genocida.Fuuuuuuj
eh eto ti bošnjo, za srbe znaš ko su i kakvi su, sada i za hrvate znaš da su negatori genocida a evo i ko je od nas takav, glasaj opet stoko nepismena