Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAKAD VIDIM OVE POLITIČARE DOBIJEM PROLJEV ODMA JARANE MOJ
Podrska radoncicu
Oni su nase ogledalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ces ti pomagati Bih,tebe treba vratiti dole u Siptariju odakle si doso
kako samo manipulisu ovom sirotinjom, svi fol pricaju jedni na druge a uistinu su svi oni zajedno, toliko izmisljaju neke nebitne price, svadje...Samo da se ne bi pricalo o pravoj situaciji u drzavi..Ma nek rade sta hoce kad sutimo i trpimo, nismo bolje ni zasluzili !
PA narod zabave supljacima,glupostima,a oni hapaju.Niko ne prica o reformi Pravosudja,o slucajevima CAusevica,Budimira,Lijanovica,Mehmedovica itd,niko ne prica o penzijama od 300 km,o pola miliona nezaposlenih, o oduzimanju nelegalno stecene imovine,o izgradnji autoputa,truju nas nekakvim sirokim koalicijama,Agendama itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolje bi pomogli BiH, kada bi svi ovi političari počinili harakiri!!!
Jel ono dron neki bio iznad?
Haj ti pomazi Ekremu svom skolskom haveru..
Čović kao da zvižduće (ono u sebi) "Kako ću Bakira navući na tanak led.",a Fahro k'o Fahro uzeo Bronhi - "Lakše se diše kada si u vlasti."
Joj fahre........ko gusinjska mlada :)
Šta će zeljeti! Žele dugu i nepravdenu vlast bez puno turbulencija i rizika od nemira.
Sad će Fahro počet otvarat radba mjesta...praćemo mu prozore na zgradama..svak po jedan prozor eto ti brat bratu 2-3000 radnih mjesta
Ovo je pocetak kraja SBB-a kojem ulazak u vlast treba radi imuniteta Fahrudinu Radoncicu.
Čuj "šta žele Izetbegović i Čović" a u posljednjih mjesec dana pet puta sjedio sa Čovićem..pa šta radite jbt, igrate Scrabble?? Kako god da sklope vlast biće nam fenomentastično....blago si ga je nama.
Fahru mrze oni koji su sda, sta je to uradio? Mozda zato sto je covjek uspjesan? il se mozda boje za pozijice sda-ovske.. Fahru za presednika!
Predsjednika čega? Mi imao Predsjedništvo. A strani državljani ne mogu biti članovi Predsjedništva BiH.
a mi bi htjeli znati sta ti hoces djubre izdajnicko
Ugasi onu reklamu i pomogao si dovoljno!
Otkako je Radoncic usao u politiku, sve je veci broj otkaza u Avazu i radnici su u sve losijem polozaju, a o radnicima Alhosa i stamparije da ne govorim. Nisam siguran koliko je dobro napravio za svoj biznis ulaskom u politiku, a da moze pomoci BiH i to je upitno
Covjek ne zna ni bos pricat, a hoce da se pita! Jadno sosonu moj.
Ja Čovića i političara kako on uvlači stranke u vlast, ali samo one koje su kako on kaže Bošnjačke, jer se kvota ministara HDZ nesmije dirati, pa zato on Ragužu neda ni priviriti vlasti. Naši naivni Bošnjaci (SDA) dozvoljavaju da ih "mostarski soko iz stonog hrvatskog grada" vuče za nos, a onda pošto treba Srba u vlasti, a njih nemaju onda eto bogom danog Dodika za kojim "soko" pati.