Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogumila, nisi u pravu jer radim tu!! imao je dva savjetnika jedan za medije alma kazagaic i onaj celo stariji savjetnik za nesto drugo...elmi kazagic je dao otkaz i sada ima samo jednog! tako da nemoj pricati nebuloze
Zašto SBB - Fahro Radončić, pokušava da na Hrasnom Brdu dobije vlast uMjesnoj Zajednici, naravno zajedno sa SDP-om. Doveli su jurišnike SDP-ovci na čelu sa Neđadom Fazlijom, poznatim strelcem. Kada su vidjeli da se ne mogu domoći vlasti u MZ, izazvali tuču i naravno PU Novo Sarajevo je reagovala. Zbor građana je propao, bruka ostala! Sredi stanje u svojoj avliji, lahko će se urediti u tuđoj.
Max payne- eto nek su ovi iz SDA i SDP super! Majmune glupi pa vidis li ti gdje tzivis? Ovom covjeku samo mozes kapu skinuti do poda i nista vise!
Fahro samo naprijed! Uz tebe smo! covjek koji je izgradio sve kao sto si ti je jeidni kompatabilan da vodi ovu drzavu! Ovoj drzavi nisu potrebni budzetski mafijasi nego uspjesni realizirani menadzeri okoji u zivotu stvaraju! Ovi iz SDPa i SDA u zivotu nisu nista stvorili samo sisaju budzet 20 godina!
Fahrudin Radoncic je jedini covjek koji je nesto napravio uovoj zemlji! Zaposljava hilajde ljude i sta je god dirnuo to je uspijelo u poslovnom smislu. Ne duguje jednu marku drzavi a stalno stvara nove vrijednosti! Svaka cast Radoncicu !
Svaka cast ovom Radoncicu, cini mi se da je jedini koji hoce neko rjesenje da se nadje u ovoj drzavi!
Ovom covjeku definitivno treba odati priznanje za uspravno drzanje!
Zna radoje fahro radoncic da direktnim izborom on nikad nebi pobjedio, a kad bi se indirektno biralo onda bi imao sanse da kupi glasove od nekih stranaka i da ucjenjuje..
To ti je nonsens totalni! Ako se sjetis Radoncic je izguvio utrku sa Bakirom i oto za 30 hiljada glasova! A bilo 100 hiljada ukradnieh nevazecih listica od SDA! Bravo Fahro samo naprijed, Zenica je uz tebe!
kontam sa ovim haverom lagat da smo gay i tražiti azil u holandiji. ovdje se više ne može, guze nas svi na svakom koraku, a tamo ako će me čepit, makar znam za šta me čepe u p.m. više i sa našom politikom i sa našim političarima!
Radoncic se okrece kako mu povoljan vjetar zapuse, njemu vise nista ne vjerujem!
ministar NEsigurnosti xD
Čovjek izrazio pesimizam, sta cemo sad ?? ccc
vijaj glumca, nezna niko vako ko on pravi gospodn hajd da vidjam ko od vas more od jedne kese napravsti zgrade
joj, fahraon opet pametuje a savija se kako vjetar puse. taman kada su sa scene, skoro nestali, beskicmenjaci iz SBiH pojavio se on i njegov SBB
Fahro je ocigledno jedini covjek koji zeli da se ovdje napravi drzava! Niko to drugi nece! IOvaj covjek nije vlast a blatis ga, umjesto da blatis SDP i SDA koji su ovo drstvo doveli do dna!
Bravo Belma! Smjesno je njega blatiti, kada covjek ne ucestvuje u vlasti ni na jednom nivou! Jedino ga ima u ministarstvu sigurnosti gdje uhljebio ni jednog rodjaka! Ima mogucnost da stavi 5-7 savnjetnika on ima samo jednog! To je drzavvnicko ponasanje!
SDA ce svemu stati na put sto njima nije u interesu
tako su uvijek i radili.samo u svom interesu!
Ma 'ebes to Radone, sta je sa Queen Towerom ?