Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da smo jedina drzava na svijetu gdje se u sred pandemije svadjaju ministar i clan predsjednistva, mozes misliti kako su jadni da na tome moraju ubirati političke pojene a mi smo jos jadniji sa njima.
ovaj lik konstantno pada, a Bake ga dize. Isto tako i Dodo potrosi sve pare i pred bankrot, Bake to zavrsi spasi. Znaci da su u talu, dok ne mogu jedni bez drugih, ako jedan padne - padaju svi. Hajde valjda ce nasa djeca zivjeti bez njih aBd, a oni oznaceni crnom bojom u historiji BiH.
Bravo Radoncicu
Bravo ministre!
Samo neka se postavi svako na svoje mjesto. Policiji RS-a nije mjesto na državnoj granici. Podrška za ministra Radončića 👍
Nije li nedavno ovaj bio kod Dode u posjeti?
Držati se Dejtona i Ustava BiH, državna granica, entitetska policija nema tu šta da radi, jasno, glasno. Podrška ministru Radončiću za njegov angažman...
Idite u milion PM više, i ti Šćepo i Dodik i Bakir i Čović i Komšić nabijem vas na neku stvar. Gori ste od koro e virusa
Radnončić za sada na ovoj funkciji radi dobar posao, iako ga ne volim nesto plaho ali iskreno, cestitke na dosadanjem radu.
može postavit al u Laktašima.
policija rs-a nije drzavna policija a posto mi nemamo drzavne policije samo moze vojska BiH na granice niko vise
Fahrudine samo jako i ozbiljno, zna se gdje au granice BiH. Podrska ministru sigirnosti BiH
Obavijestenje iz prve ruke. Dok ovo pisem, samo da znate da zdravstveni sistemi sirom EU rikavaju i da je stanje puno gore nego govore. Prema svemu sudeci jedino Njemacka se drzi, navodno, ako ne lazu kao i sa VW zagadjenjem, sto je vrlo lako moguce.
China zarazeno 80,967 ubijeno 3,248, Italy zarazeno 41,035 ubijeno 3,405, Iran zarazeno 18,407 ubijeno 1,284, Spain zarazeno 18,077 ubijeno 831, Germany zarazeno 15,320 ubijeno 44, USA zarazeno 14,366 ubijeno 217, France zarazeno 10,995 ubijeno 372, UK zarazeno 3,269 ubijeno 144.
Laktasenko....sta ono ti rece da ces uraditi??? Gdje su oni sto su se smijali i provocirali za punktove? Nema vas misevi....kolektivni svi na aparate sa laktasenkom
Bravo Radoncicu, samo naprijed. 🍀🍀
ma ovo je samo da ne odu u zaborav hehehe
NAKON GENOCIDA, SAD BI BARABA GENOCIDNI ENTITET PRAVIO NA VIRUSU, TAKO DA BUDE GENOCIDNO-VIRUSNI ENTITET? E NETJE DA MOZE!
@gooUser1584526943 IMA DA JURISAMO SA CORONA VIRUSOM KO BRACA TIFUSARI PREKO NERETVE.