Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si vlah, ti nikad Bosnjak nisi bio. Nije mi jasno ko ti daje pravo da se kandidujes u nasoj zemlji, nisi ni rodjen ovdje. Kriminalno hovno, eto to si ti
bakir je mehkom stolicom poprskao srebreničke bule (brašnjare). hahhahahh....
VECI JE BOSNJAK OD ALIJA SRBINA I KOPILETA BAKIRA BUHAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Bakire,možeš li nas dovesti više do dna!!! Sram te bilo,pa se ti brini kad ti je press konferencija žene a ne o svom narodu! Ti si sramota Bošnjaka! Fujjj
Radoncicu, kad ce ti vi objasniti Bosnjacima zasto niste podrzali reviziju tuzbe.. Vi se kao borite za Bosnjake a prodali biste ih za jednu finu funkciju... Ljigavi ste i nemoralni. Nikada necu glasati za vas..gadite mi se.
samo Bakira i Fahra treba hitno šutnuti što dalje od politike i bilo kakvog uticaja što se tiče Bošnjaka. Dok se njih dvojica svađaju, naravno treći je iskoristio i dalje koristi njihove budalaštine.! Fahro nije tek onako ušao u koaliciju. Samo mu je bio cilj da povaliBkira i tako muse osveti, za ko zna već šta. A, MI, Bošnjaci ih trpimo od kako su zajedno u vlasti. Narode u pamet se! Dušmani poput Čovića nas vrebaju isto kao i 1993 godine!
avaz je zlo a radoncic najveci izdajnik.kojeg je crnogorska majka rodila a koji sebe naziva bosnjakom
dmetlje mafijadko crnogorsko licemjerna vlasina
Ovo je potpuni krah i finalni udarac nesposobnoj SDA i nesposobnoj bošnjačkoj politici , ovo je kap koja je prelila čašu . A s druge strane sud u Haagu je potvrdio da za muslimane pravda ne postoji .
Zahtjev nije odbijen zbog pogresne procjene, vec zbog toga sto je sud na osnovu pisama clanova predsjednistva utvrdio da zahtjev nisu predala nadlezna tijela drzave BiH.
Sud je previdio i svoje zaključke u presudi iz 2007-me!
Sud je previdio i svoje zaključke u presudi iz 2007-me!
Ovako, tužbalica je trebala doći prvo u ruke sudije Antonetija. Međutim, Softić se napio i ostavio papire kod neke čistačice a ona je sve bacila u smeće I tako nam propade 300 milijardi. ccccc
Fahrudin je nama svima inspiracija, dodje covjek sa dva cekera u Sarajevo, 30 godina poslije, malo ratnog profita, malo ubistava, malo suplje, i eto ga, covjek ima Pepsi Twist tower svoj. A gdje ste vi, ljudi moji?
ZAto jer nije imao informacije iz prve ruke od Dragan Zločinca ko ti ! Truhno dabogda u zatvoru ko leševi civila kojima se ti i tvoji prijatelji smiju !
Sultan Mehmed je usnio dan prije osvajanja Bosne: Ebu Bekra, Osmana i Aliju. Pitao je da mu se san rastumaci. Zemlju koju si video je Bosna. Vatra koju si video je vjera – islam. U toj zemli ce se islam zadrzati do sudnjeg dana. Do sudnjeg dana biti ce iskrenih prema Allahu dz.d. Do sudnjeg dana biti ce finih ljudi. Do sudnjeg dana ce biti velikih heroja i janaka. Znaj da ce u toj zemlji biti malo pravde I da bi je imali, stanovnici te zemle, morace se uvijek sami boriti za nju!
@Bosnjak77 kapetan gradascevic je veci bosnjak od tebe ocuKl
@Trotter3387, pa hvala bogu!
Vidi mu kurave one iza njega. Buduca direktorica.
sta ova hala iz crne gore ima pricat?
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Ovo je bilo samo daj bilo sta, da nam ne istekne rok do kad moramo pokrenuti reviziju a ujedno i zamazivanje ociju javnosti od pravih problema u ovoj drzavi! Bravo bakire bosnjačka ubleho! dokazao si koliko vrijedis!!
Pa kako ce Radoncic da izgubi 2018. pa to nije normalno.