Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ti fan, ali u pravu si!
Nisam mu fan i glup je !
@Stajnbek888 ...kod nas predizborna kampanja nikad ne prestaje... sad se jos i brukamo ovom djilkosh diplomatijom... Ni Radoncic, ni SDA!! Ne znas ko je gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pitanje za SDA, ako migranti nastave da se bodu nozevima, obijaju nase domove, otimaju telefone i torbice nasi gradjana, ko ce biti odgovoran????
Tolika ti je pamet Fahro? Dobro je, čak veoma dobro što nisi u Predsjednštvu sa Dodikom i Čovićem. Rasrodao bi Bosnu za mjesec dana i zaratio ko zna sa kim sve. Mentalno i psihčki si samo opskurni provincijalac i poštena lopuža dužna mnogo toga Bošnjacima! No račun od Bošnjaka iz Bosne ti stiže veoma brzo! Tivat plače za tobom!
Bravo Radoncicu!
Svaka cast Radoncicu, ovo je van svake pameti sta Dzaferovic radi
Svaka cast Radoncicu, ovo je van svake pameti sta Dzaferovic radi
Svaka cast Radoncicu, ovo je van svake pameti sta Dzaferovic radi
Svaka cast Radoncicu, ovo je van svake pameti sta Dzaferovic radi
Svaka cast Radoncicu, ovo je van svake pameti sta Dzaferovic radi
U pravu je...samo sto it ovoga ne stoji briga za gradjane nego vadiona cista za sve ono sto je zasrao
Predizborna kamanja se zahuktava a ovce bleje
Govnaru zatebe je go. Metkic bio kralj sigurnosti a ne ministar obrusio si se na svoje a kad dodik laprnda sutis ko neka stvae.
Au dugo si bio sa SDA vrijeme ti je da pocnes blatiti i pljuvati po SDA i Bakiru ali nemoj zaboraviti i gospodju Sebiju.
Ko god je dosao dovdje neka ide dalje, ni nas niko nije deportovao iz bjelog svijeta. Sta je on smislio da ljude deportuje umjesto da obezbjedi ili se potrudi da se urede kampovi gdje bi ljudi imali barem vode. Nikog neces deportovat a neces ni iZbore dobit. Shvati nisi lidoer niti mozes biti, jednostavno antipatican si i kraj price.... tvoj maximum je ministarsko mjeato sa ogranicenim prijedlozima i aktivnostima
samo naprijed 👍👍
samo naprijed 👍👍
Nevjerovstno šta radi Džaferović. Minira mjere sopstvene države na čijem je čelu. Radi upravo ono što i Dodik. Zar BiH nije dovolja pandemija? Zar nam treba dodatni haos sa migrantima? Neka Pakistan preuzme brigu o svojim državljanima. Puna podrška ministru Radončiću.