Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje dodi, vjeruje i da banja luka ima tramvaj.
@LuciferoviPodanici Koliko samo konstrukcija medijskih oko ministra Radončića.. Znači da je prejak lik.. Naravno da kaže ako se dogodilo neka odgovara Dodik!
vjerujem da bi Tuzilastvo trebalo da podigne optuznicu, pa nek na Sudu objasnjava da je bila sala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ministar državne sigurnosti se "nada" da se to nije dogodilo.
I ovakav ozloglasen covjek moze biti ministar sigurnosti?!? Fahro bolan sta bi sa Ramizom Delelicem, ko ga smaknu, ko naruci ubojstvo?
Tako je Ministre,svaka vam je zlata vrijedna
I ja se "nadam" da Fahro zna šta mu kadrovi u Kantonu Sarajevo rade ima više kod njega kriminalaca u stranci nego u Sarajevu oboljelih od korone
Bravo ministre Radoncicu, jedini pravi drzavnik u BiH!!!
Sve mi više liči na babu abdića..izgleda da se spavač budi
ja ni jednom politicaru vec odavno ne vjerujem i zato me ne zanimaju tolikko ...malo se sprdamo al u sustini sve su to lopovi i prevaranti oni dobri i posteni nisu njima bitni ....sta mozete promijenit sem slova na tastaturi i nerve gubit....promijenite sebe i zivjece te sretnije,,pozzz
Radončić je zaradio milione objavljujući smrtovnice u svojim novinama dok je išla papirna verzija. Mrtvi su ga obogatili.
Da li su ikad Milorad Dodik i Dževad Galijašević rekli išta protiv Radončića?
Koga boli k šta ti "veruješ" ? Naravno da " veruješ" u sve u šta vjeruju isti kao ti: Dodik I Čović, Izetbegović, Komšić, Nikšić.....lopovi ! Ptice na grani znaju ko si,odakle ovdje, šta radiš ovdje, s kim saradjuješ i čije si pare od droge prao, da se baviš politikom da bi mogao pljačkati narodne pare !
Glup si onda.
J ti on m !!! Dosta ovih KOS kolaboracionista! Došlo ovdje s kesom, napljačkalo...a mi telad, gledamo i ćutimo...
Ako neko zna kako se te stvari rade - zna Scepo, KOS-ovski diplomac.
od kud ovaj kreten iz crne gore za minstra..uopce ne prica bosanski kamol da zna dije mu je guzica.
Dodik i Fahro dva jarana dobra stara sa parama i bez para
Nemojte se sekirati, drži Fahro pod kontrolom Dodika bolje nego iko u ovih 20+ godina. Korak ispred!