Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj sad kad si u.sro, i operi iza sebe
@BHRealnost3 Bar si dobio par like-ova od par cetnika sa klixa ;)
nije se usro.. nego su se dogovorili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fahroooo, oljagao si narod koji je najvise pretrpio u ratu,fahrooooo jesmo to mi krivi za rat???
Pa Fahro je li ti nas stvarno drzis za tolike debile? To je isto kao kada bi ja rekao da je u Srebrenici pobijeno 8000 Bosnjaka i poslije, kada me novinari po Srbiji i tvoji pro-cetnicki novinari u Avazu po tvom naredjenju napadnu da uvelicavam brojeve i optuzujem Srbe, ja dodjem i kazem "Gdje sam ja to Srbe spomenuo?". Onda neki dan nas pravite budalama kako ti nemas nikakvog uticaja na uredjivacku politiku Dnevnog Avaza. Dokle vise? Vidis li da ti se sprema politicka sudbina Lijanovica.
Jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sin Izmetbegović se udružio sa Šiptaro-crnogorskim tajkunom .Dr s
Radi guza ....
mucak jedan lazovski nemas kurazi da kriminalca i notornog ubicu nazoves pravim imenom,znaci isti si kao i on
Ne zna je li se prijavio na konkurs ali zna da i vise nego zadovoljava uslove konkursa. Fahrudin zna biografiju sviju nas, pipl bi kerful.
http://sanela.info/blog/stolac_bola/10396-radonciceva-cosa-nostra-mafija
Ovaj je trenutno mnogo gori od FIKRETA ABDICA ali dok Balije skontaju prode voz....
Šćepo ,Šćepo ...
E jebiga Fahro .Nekad su te ljudi postovali ako nista bar zbog muda ali ovo sto ti je Bake uradio ovo je ponizenje od kojeg se nikada neces oporaviti .Tacno pravi pudlicu od tebe
Istina SDA zabolila
a face mu
Hahaha koja providna vadiona mede (medjeda-medzeda)
A šta očekivati od Smeagolla(Smigla), podvojeno buljooko 💩
samo kod nas i u banana drzavama osumnjiceni za krivicna djela sjede na vlasti
Dolazi komplimenti od genocidni sa sviju starana za njihovog sokola iz Guusinjaa
izgubio si ovim svjedocenjem veliki broj glasaca majmune glupe, pricati protiv nroda kojem pripadas, a pri tome ne nudis nikakve dokaze , je sramota vrlo naivno si postupio bolje bi ti bilo da si cutao
@Hrgota Fala Bogu. Ako Bog da i narod to da skonta na sljedecim izborima. Iako nema puno alternativna, ipak su svi manji losi od ovog crnogorca.
@ferhat_80 Ispravka: svi manje losi.