Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radončiću,tebi je najbolje da odeš odakle si i došao pa tamo prosipaj šuplje.
SBB I RADONČIĆ SU UGAŠEN PROJEKAT .. DANAS SBB S RADONČIĆEM ŽIVI OD POLITIČKOG KURVANJA ... I DA JE OTIŠAO , ŠTO BI SE DOGODILO NIŠTA .. BAKIR GA JE UŠUTKAO .. NA FACE TV, PRIĆA NEBULOZE .. KAŽE GLASAĆE ZA ŠAROVIĆEVU SMJENU I AKO RADI SUPER JER TREBA VAGATI SDS KOJI JE 92 RUŠIO BIH I SNSD KOJI JE DANAS RUŠI, ŠTO JE VEĆE ZLO.. KAO SDS DOČEKAO KRAJIŠNIKA ALI IZGLEDA DA JE ZABORAVIO DA DODIK DOČEKAO PLAVŠIĆKU ..PA KAŽE, RADI SLIJEPOG PARLAMENTARCA SBB KOJI U RATU VID IZGUBIO, BILO BI MU TEŠKO ZA SDS ZBOG KRAJIŠNIKA ALI MU NIJE ZA SNSD ZBOG PLAVŠIĆKE ,, MOŽADA NAJBOLJE DA JE REKAO, DA VOLI VIŠE ŽENE .. PA DA GA ČOVJEK I SVATI :-)
Radoncicu,jesi malo sumnjiv,ali si za Izmetbegovice mala maca.
Rugao se kriminalac kriminalcu. Našao Fahro kao da se brine za ovu državu, pa šta ti pljuješ po SDA i Tihiću kad si isti kao on,mrtva trka ko je gori!
Nesto mi ovdje smrdi !!!
Ne postoji osoba ( normalna ) kome je ovaj Radončić zanimljiv,kako je došao na poziciju ministra sigurnosti sve više sranja po gradu :)
Pa ne znam ko mi je gori i ko su veći kriminalci, sda, hdz ili radončić, kukala nam majka ko nam o glavama radi!
Ministar NEsigurnosti. :)
Njveci kriminalac putuje,neka i ostane tamo...
Jao nama kad ce gkonkretan prijedlog saopstiti Bakir i Covic, ta prica se vec vuce nevidjeno...