Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kao ne znaju. Sve vise vjerujem u teoriju da Zapadu ovo stvarno odgovara, jer da im ne odgovara sankcije bi nam uveli ili barem kaznili politicare a oni cak hvale da smo napredovali na EU putu. A fasista vise ima nego 41’.
@weasel ne samo rusiji nego i zapadu. A i ovom kolaboracionisto odgovara mater mu sandzacku.
@weasel nisam srbo-cetnik ti si taj koji je u konspirologiji vjerovatno SDA vehi-terorista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Narod kao narod, Bakir i SDA im plasiraju vijest kako je u Kini poskupio hljeb i narod se odmah bavi Kinom i njihovim problemima, bez obzira sto u vlastitoj zemlji nemaju sta da jedu jer im SDA vec 20 godina uzima hljeb iz usta.
Upravo tako, znalacki ljudima skrecu misli sa svojih problema. To je ta politika SDA, da bi sakrila svoje probleme i svoju nesposobnost narod zaokupiraju tudjim problemima, ako ne mogu tako onda idu na ove nacionalne sukobe. Dno dna
Sta ocekivati od naroda koji da glas Bakiru koji ne zna da izgovori slovo A
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni stvarno nije jasno kako jedan kriminalac poput Radoncica idalje prisustvuje sastancima visokih zvanicnika...pa nasi su ljudi upozoravani od strane pojedinih visokih zvanicnika o kriminalnim aferama Radoncica.
Dzabe mlatis Scepane,prokuzen si,nemas nikakve sanse da budes lider...
Hocel vise SDA i podrumaš Bakir nestati sa politicke scene, pa jbt kao da smo pupcano vezani za njh...samaraju nas 20 godina,a mi svake 2 godiine samo okrecemo obraz
@ustav SDA, HDZ i SDS trebalo je nakon Dejtona ZABRANITI
Samo da se riješimo Bakira i SDA, 20 godina se s njima nismo pomjerili s mjesta.
Radoncicu skini kriminalnu SDA sa vlasti da ova zemlja krene pravim putem, putem ka EU
Kad vide da je u drzavi jedan od lidera, govorim o Radoncicu, nastavnik likovnog kom je Keljmendi glavni prijatelj i jedva prica bosanski jezik, svakom pametnom je jasno sta se desava u takvoj drzavi.
Samo da se rijesiti bagre iz SDA, vjerujem da bi se ova drzava probudilaa iz zimskog sna koji traje 20 godina
ako je stalo da EU, po tvojim kazivanjima presuđuje u Bosni šta će i kako će - onda smo već poodavno ošli u PM!
Ovi sčepini dupelisci svi isti komentar napisali...ili je ovo jedan lik sa više nickova
Narod kao narod, Bakir i SDA im plasiraju vijest kako je u Kini poskupio hljeb i narod se odmah bavi Kinom i njihovim problemima, bez obzira sto u vlastitoj zemlji nemaju sta da jedu jer im SDA vec 20 godina uzima hljeb iz usta.
Ovo je tacno 100% serviraju nam manje bitne stvari da bi zaboravili one osnovne potrebe svakog covjeka, SDA to radi godina. Tako nas filuju nekim manje bitnim informacijama da mi na kraju zaboravimo na svoje probleme, kako se prehraniti, kako se zaposliti, kako obezbjediti normalan zivot nasoj djeci. Hebe nas Bakir 20 godina
Ma znaju oni sve,bolje od nas, samo ja ne kontam kako ti može Dragan dušmanin biti bolji prijatelj od Bakira.
Eeee moj Šćepo i tvoje je vrijeme proslo.. bye bye
Kad umre crni Fahro, ko zadnji iz SBB-a nek ugasi svjetlo 😎
Šta bi od Šćepine borbe protiv nepotizma, organiziranog kriminala, antikorupcijskog cunamija i podizanja ekonooooooooooooooooomije?!?!?!?!