Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analni jarani
@ZutiGolub Vidi prijeti srušiti vladu u Sarajevu. Kako to razumjeti? Ako sruši vladu u KS dobiće SBB mjesto od SDA na državnom i federalnom nivou. Ali KS ima novac od poreza ovi nemaju. Ovi imaju samo novac iz fondova pomići iz inostranstva. SDA želi opet KS budže.
Fahro "gr(a)ditelj" je najveći licemjer na političkoj sceni. Daleko je nadmašio Čovića.
Kriminalac sa mizernim kapacitetom faktor, bruka! Samo odlaziti iz drzave ili bunt!
@TomCatG19 Takve sa IQ 30 jedva čekaju za baušteli jer si toliko glup da nisi u stanju ništa drugo raditi.
Gdje ste buntovnici strasni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fahrudine ti si slina ljudska FUJ
On bi da sruši vladu koju podržava Amerika,vladu koja pokušava da nas izvuče iz blata u koje nas je uvukla sda,a on joj pomagao.Njemu odgovora onaj javašluk u javnim preduzećima.Samo naprijed Dino.Na sljedećim izborima će NiP,SDP i NS sami formirati vladu KS, neće im trebati sćepo s on će svakako imati mizeran broj glasova
Ne kontam nas Bosnjake, Hrvati govore kako ce napravit republiku hr u bosni a ovi nasi se svadjaju mamu jeb** redom sve jednom, uhvatili se polozaja i usutili supci, zato i svi idemo vani raditi olosi. Unistili ste ovu drzavu sram da vas bude, bitno da ste djecu zaposlili .
Bezkičmenjaci!
Sve dok biramo ovakve debile nece nam biti bolje.
Koji smrad od čovjeka! Još veći smradovi oni koji budu opet glasali za njega!
Cement kriminalno-mafijaske SDA-HDZ-SNSD ujdurme...
@Orwell **** neka nama HDZ i SNSD a SDA ko je be.
Gdje je masni i musavi Haris Basic?Gdje mu je rahmetli nana?Nana navija sat:tika taka-tika taka-tika-taka
Ako odeš za Ministra Sigurnosti u SBBu će miševi (Drkadžije, Hohštapleri,Jazavci i Ljigavci) vaskrsnuti i kolo voditi. Samo to će VASKRSNUT i onda smo otišli u tri p.m., nije to vrijedno i netreba ti nikako. Pusti nekom "potpuno novom liku" nek to vodi. Samo da te podsjetim kako i šta se desilo prošli put kad si bio ministar, ubili su nas tom funkcijom!!!
Čuj oni dođju kao cement vlasti, pa oni su ona najljigavija otpadna voda koja teče kroz analne otvore i opet tako godinama, prljava vida puna lezihljebovickih parazita. Najveći neprijatelj Bosnjack9g naroda, laze kad zine, varalica zvana Šćepo.
Kod hotel Bristola u vrijeme sastanka ove trojke zabilježena najveća zagađenost u istoriji Sarajeva
Fahro poBogu spasavaj ovaj KS Vidis da se nemere dihati od droge lopva a i magle.ovi ti brate novi u vladi ks nista ne umiju
Nevolim stranke a ivaj fahro gluho bilo kad mu vidis facu
Ostajemo li???
Kad se nisi sjetio ponijeti vazeLJin😂