Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo razgovarajte o smjeni Fadila!!
Pobratimski 😄
Šta veli Skaka o koroli?
Denis Stojnic na aparatima ! ...covjek se bori protv corona virusa iz Njemacke kao sto se za sve i u svemu bori s njemu sigjrne distance.
Neko dosao bez teke i olovke na cas.
Pa ne dovozite autima iz kine pa razgovarate o Transportu U avijon i za dan sva sve dovuceno Samo sjedite i sastancite nista korisno ne radite
Skaka kralj! Denis Jad
Ovo je posao politicara da obezbjede opremu, a ne da se odricu plata dzaba i pare kada ne znas organizovati i ne znas nabaviti opremu.
Iako ne gotivim Radončića pretjerano, na ovoj fotografiji ispoštovao je protok udaljenosti. Dok od Skake to nije bilo ni za očekivati, on još uvijek mislim da je riječ o ospicama.
@Vidjolante e baš me čudi da je svoju g...cu zaštitio!
Skaka: Dobro će nam doći pomoć iz Japana