Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod je svjestab da je ovo montaza SDA krimosa,iz ovoga ce SBB izaci jaci i kao moralni pobjednik!!
Ne daj se Fahro. Ovi što montiraju će biti otkriveni, kad tad.
Drži se Fahroooo.Hvala ti što si nam otvorio oči da vidimo gdje živimo i ko je glavni za montiranje procesa.Narod je skonto sve idemo u promjeneeee.
Ove naše uzdanice političke smo po sudovima hodaju a sve pošteno.
Neven, je ..... al skroz ... e jesu mu valjuknuli i jos ga levata ubijedili da mu je cmbakir smjestio.. ako ga Pedja i dino i niksa ne iscupaju nece niko..
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Vidi im faca, sve fina, pismena i kulturna raja, pozitiva isijava iz njih, meni su dan uljepšali! Predsjedniče, s tobom do prdekane a dalje se sdam snađi :)
Osudite više te kriminalce i u predekanu s njima, da BiH prodiše punim plućima!
Sad netreba SDA,pa ce Sud uvaziti zalbu Tuzilastva. To Scepi i treba.