Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah i treba nam tako,tako smo i zasluzili,tako je mozda i najpravednije,nejmo ili neznao a mi????
niste objavili na kojem ce jeziku pricati???bez sale nije mi jasno sta trazi ministar sigurnosti po evropi sa kojekakvim politicarima?evo uzmimo da je radoncic najposteniji covjek na svijetu a svi znamo da nije ,pitanje je zasto on trosi nas novac na sastanke sa politicarima besposlenim po evropi valjda je njegov posao da u tisini bez pompe vodi pitanja sigurnosti, progona kriminalaca itd itd!
@meteor Glup si, a tvoj komentar jos gluplji
@h8er glupa ti je mater sto nije pobacila takvu kreaturu!njoj bi bilo lakse a ni ti se ne bi patio u ovom okrutnom svijetu!tezak zivot?