Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidim kome Tihic daje svoju platu,a isto je ukrao milione?????????!!!!!!!!!!!
Po uzoru na gosp Zlatka Lagumdžiju neprima platu...ali za razliku od Lagumdžije ovaj ima bogatstvo... U svakom slucaju gesta za pohvalit..
Ja, Fahrudin Radončić glasao sam za Špirićev državni budžet pisan na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, kojim su primanja policijskih službenika i pripadnika Granične policije BiH značajno smanjuju i ostaju na istom nivou najmanje tri godine. Molim medije da to ne pominju. A nadam se da se i ovi sindikati neće toga sjetiti...
KOJI KRIMINALAC, ZA 17. GODINA SE OBOGATIO KRIMINALOM I PREVARAMA NARODA , PA SAD ĆE OPET NEGDJE UKRASTI DA BI DAO SINDIKATU, SAMO OTJERATI OVU KRIMI9NALNU BAGRU KOJA LAŽE I KRADE. NAPOLJE NARODE DA IH OTJERAMO DOK NAM SE NIJE DESILA SIRIJA.
Dao polici,da mu cuva huzicu i saradnike a sto to nije trgovac dao kakvoj bijedi,ako je humanista...
On zaista smatra da su državni službenici FUKARE!!! Ne trebaju njima tvoje pare jadu jadni, njima trebaju njihove plate i zakonom propisana primanja. Ako misli ovako jeftinim trikovima praviti sebi publicitet, pogrešno je odabrao zemlju kada je krenuo na put iz Gusinja.
Covjek koji pretenduje da postane predsjednik drzave BiH kao prvo mora da prica bosanski jezik a ne crnogorski..ko jos moze steci toliko bogastvo za ovako kratak period haha samo on i njegov pajdo Miskovic
@Rocky 24.12.2012. u 16:41 Za Bosnu bi bilo najbolje ........da svaki dan izlazi na ....Izbore*****! - Dok opet SDA ne dodje na vlast, ne mogu oni u opoziciju :)
On je jedini koji je to zaradio, za razliku od ostalih! Ostali još uvijek drže ruke duboko u vašim džepovima.., pa "raspalite" malo po njima! Nemojte da uskoro sami sebi udarate pljuske jer ste pogrešno procijenili čovjeka. To što je lupežima zabio nož u leđa.., uradili biste i vi isto da ste bili na njegovu mjestu!
Kralj lopovluka,nek prvo vrati novac i zlato koje je narod donirao AR BiH,za vrijeme dok je sjedio u Vrhovnoj komandi!
Tipican oblik primitivizma od strane tog.F.Radoncica. Neka svoju platu da Merhametu,Karitasu i njima slicno.A njegov rad treba da se fokusira na pravilan rad Vlade i Ministara, a ne da se tu nesto razabacuje!!!!
hoce da da platu policiji da mu puste prah preko granice. treba se uvesti zakon pod hitno ko nije rodjen u BiH ne moze se bavit politikom niti imati stranku . to zasad samo ima kod nas a Sosoni nam truju omladinu
koja glupost. daš platu na raspolaganje sindikalistima koji treba da zastupaju interese policajaca, a da guraju prst u oko ministru. pa ljudi imal iko u ovoj zemlji da zna sabrat 2 i 2? ovaj radončić stvarno misli da smo mi svi budale
SVAKA CAST MINISTRE .
To sandzo tako se to radi....
Ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelo, podpisano, opečaćeno i ovjereno na sudu. Koja šuplja priča. Kada to uradi želim na bilo kojim vijestima vidjeti osim ovim domaćim. A i onda ću tek razmisliti hoću li uopće povjerovati, svuda u svijetu je politika ista pa vjerujem da bi podplatili i medije izvan BiH da bi ljudima zamazali oči. Para buši gdje burgija neće.
lop.ove radoje radoncicu, vrati pare koje si po.kro, vrati kredite koje si podigao pa sad ne vracas a sebi si od tih para kupio aivion i napravio tornjeve gdje se danas dogovaraju svi krimi.nali, ubi.stva, kra-dje. kako te poducila zlocinacka sanu iz beograda da obmanjujes javnost izdaico, smr.adu.