Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako rjesenje je bolje od onoga koje su predlagali SDA i HDZ jer sa njim pokusavaju napraviti nove podjele u BiH, sreca pa je u briselu bilo onih koji su to sprijecili
SDA i HDZ od ovog pitanja pokusavaju rijesiti neke svoje stranacke interese a ne presudu sejdic i finci i ove dvije stranke su zbog tog stava najveci krivci za ovaj zastoj u drzavi jer ne rade ono sto je sud nalozio i sto je jednostavno za sprovesti...njima izgleda odgovara ovo stanje jer mogu vise pljackati ovu drzavu i gradjane
Prvo riješiti da sva djeca imaju pravo da izučavaju svoj maternji BOSANSKI JEZIK u državi BOSNI...na svakom pedlju njene teritorije. S&F nisu samo dva čovjeka,kojima treba riješiti njihova prava, podrazumjeva se da sva i svačija prava budu riješena.
J*3em li ti Fahro majku lopovsku.
I dobro je da su sprijeceni prijedlozi zasnovani na nacionalizmu i podjeli BiH. Vidimo koliko traju dogovori zbog njihove upornosti i insistiranja na upravo takvim prijedlozima.
Sve samo ne podjele, nemojte dozvoliti da prođu rješenja koja su predlagali SDA i HDZ jer zar nam nije dosta podjela.Ova država mora jačati i brže ići ka EU a ne dalje se dijeliti.
blizu sam i ja EUROPSKE UNIJE PA opet nisam tamo
svaki dogovor koje bosanski orijentirane stranke (kojih uzgred rečeno istinski i nema) postignu sa hrvatskim i srpskim predstavnicima ide na štetu bosne. to je i očekivano jer cilj prohrvatskih i prosrpskih stranaka i jeste razbijanje bosne. svaki takav dogovor bosanski narod je skupo platio. najveći grobari bosne su sdp i sda.
SRBIJA DO VAŠINGTONA
SRBIJA OD JAJA DO K.URCA !!!!!!!!!
SRBIJA KO' NOKIA !!!
Možda čekaju da umru od starosti...
J.ebo te indirektni izbor ,to samo ti hoćeš,znaj da narod to neće magarče jedan,mi hoćemo da biramo našeg predsjednika a ne da tvoj komšija,bratić i amidžić ga biraju .Umjesto da se svi borite za 1 predsjednika tu laprdate gluposti,NEĆEŠ Radončiću dobiti ni 5% glasova budeš li valjao takve glupost i ponašao se suprotno volji naroda .
Nabijem ja ovu Bosnu na KURAC kad je ovakvi "vode" ...al ovo je sve slika naroda BIH...kakvi lideri takav narod
nije ti Bosna kriva što je ovakvi vode,već si ti kriv,kriv sam ja i čitav narod,zato ne vređaj Bosnu magarče
mrssssssssssssssssssssss