Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje ovom patuljku nije dobar u glavi
Radite šta god znate, jer granica nam je ko švicarski sir
Podrska ministru,samo naprijed
Da je viši 10 cm, imali bi veće tornjeve no Šangaj. Munja!
Tako je fahro treba zastiti drzavnu granicu kako bi se sprijecio ilegalan ulazak u zemlju, bravo ministre imate punu podrsku gradana BiH👏👏👏
Velika podrska ministru Radoncicu
Takav stav treba imati, apsolutno je u pravu. 👏
Ako ih stvarno bude veliki broj, samo napraviti koridor od granice sa Srbijom do granice sa Hrvatskom. Niko ne može zaustaviti 10.000 ljudi kad krene, pa u tom slučaju nema ni puno zadržavanja na našoj teritoriji. Lijepo ih propratiti, organizovati prevoz, dati im hrane i vode i sretan put.
Vidi ovog vrtnog patuljka
Ovo je dokaz da Evropska Unija nema smisla, kad sve članice EU postupaju onako kako to one žele. Britanija je izašla iz EU, a ovaj novi val izbjeglica će sigurno pokrenuti i druge države da izađu iz ove zajednice. EU pokušava da bude neka svjetska sila pored Amerike, Kine i Rusije, al istorija neslaganja izmedju različitih naroda unutar EU će dovesti do raspada ove zajednice pogotovo jer US već radi na njenoj destabilizaciji.
Bravo ministre Radončiću!!!
Da je svijet pustio Armiju Republike Bosne i Hercegovine da bijedi rat i agresore, danas ne bi imali ovih problema!
Po ovom pitanju bi cijela država trebala imati jedinstven stav.
Radonćiću idem i ja 😂😂😂
Koju bola' vojsku? Više od pola vojnika ne želi braniti ove granice BiH, a ona druga pola je u vojsci jer nije loša plata, a bolje i to nego raditi na građevini.
Radončić i Komšić su govorili da su ušai u koaliciju da stabilizuju državu,pa hajde ubijedite Dodika pa pošaljite vojsku na granicu, ili obojica skočite sa tornja.
Sve migrante naseliti u Istocnu Hercegovinu ,kao u Prijedor i Podrinje a Didik sa svojim pajdasima Covicem i Izetbegovicem kada bude im pozelio dobrodoslicu da ih pozdravi Merhaba Esker.