Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jak argument! JA NISAM TAJ. eto ja sam
Јака је оптужница. Ено га, знам га по маскирној униформи, брковима и калашњиковом.
Jok on, tata mu ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi oni koji su pravili tzv RS, odnosno genocidnu tvorevinu su ili ratni zlocinci ili su krepali. SRAMIO BIH SE DA SAM SRBIN
Тако је. Ја да сам Србин, потурчио бих се.
@daska_za_peglanje 1991g -95g je maleni delic srpske istorije.mali trenutak u velikoj srpskoj istoriji.i ako je mrlja na nasoj savesti,neka je ali je jedna od retkih.sazaljavem streljanje 3000-4000 muslimanskih zarobljenika,osudjujem i vecina odgovornih je procesionirana i osudjena.i ta srebrenica je za srbe arhivirana.posto vi mudze nemate nista sem huseina magarca,vama je 92g-95g najbitniji istorijski period i kao obnova neke bosanske drzavnosti.pa udarete po zescem mitomanisanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
treba ga zivog zapalit
Republika Srpska neonacistička genocidna tvorevina.
A '92 . bio mudonja, bio glavni, bio onaj koji odlučuje o životu i smrti, bio . . . Govno jedno ... roknite ga, uštedit ćete ...!!!
Heroj! Nije kriv
Svaki Srbin zna da su Srbi činili monstruozne zločine, to uopšte nije sporno, oni se ponose time, uče djecu o tome! Problem je što oni to smatraju normalnim kao nacisti što su smatrali normalnim ubijanje Jevreja. Nacisti se opametili, ovi neće nikada!
Jesi govna
A vidi srpskog heroja heroja i ponosa.Jadna mu majka u zatvoru!
Temelji Republike Srpske = Zakljucavanje civila (zena i djece) u kucu, paljenje kuce uz upotrebu rucnih bombi i automatskih pusaka. Republika Srpska = GENOCIDNA tvorevina = ponos Srba.
HAHhaahh Ja nisam taj? Jok, ja sam.
svaka čast ovima u sudnici kako izdrže u ovolikom smradu u zatvorenoj prostoriji
Kako se ovi eroju ukake kada ih se docepa sudska saka. Gdje je sada erojstvo koje si pokazivao prema nemocnim? Pleme vam hebem odakle ste potekli vlasko.
http://bosnian-genocide-1992-1995.blogspot.com/2011/07/witness-to-bosnian-genocide-1992-95.html
Jebote zivot kad pomislis da danas pocinioci ovog i ovom slicnim zlocinima slobodno setaju ulicama.
Ovaj čitao o Radeljašu pa se konta izvući na isti fol. E neće moći majčin sine, jedan je Esad (Esed) Radeljaš ;)
I za tebe se Radomire posebne vatre u paklu spremaju
"Razumijem optužnicu, ali ja nisam taj" TO JE MOJA ŠAUMA!!!