Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na rtrsu će izvesti u vanrednoj emisiji kako iza ovog stoji cia, usa, al kaida, vanzemaljci, cijeli svijet se urotio protiv mučenika ronhila.
Crni Gruja lud ko struja
Naljutio se nije stranka dala novac za transplantaciju kose .😂
Možda Grujučić osnuje SNSD 1990?
@identolog 😂😂
Gradjani RS-a za ciljeve velike Srbije su bili i ostali topovsko i ideolosko meso. U ime toga napravili najvece zlocine posle 2 svj rata. Srbija razara BiH koristeci RS koja po njima treba da se utopi u Srbijui samim tim nestane pod autoritarnom vlascu kao sto su svojevremeno nestale autonomije Vojvodine, Kosova i Sandzak. Srbizacija kao politicko opredeljenje je zapravo poziv sluzenju ideologije velike srbije. Dok postoji RS uvijek ce Srbiji rasti zazubice za istom
Seljačko spletkarenje, ni za sta drugo i nisu.
Koga boli ku.ac!?
Vratio se milojko mu vrljikom zaprijetio, prpa.
Koga boli zub za njim i šta on sad radi. Pipajte malo o prošlosti interesantnije je . Mozda promjeni drzavu boravka .
Da ne predstavljaju ovoliko zlo, da ne spletkare ovoliko, pa kome bi bili zanimljivi? Što bi rekli; divi mu glave…
Klix objavio kako je testiro elektricnog porsea.ja im napiso testirali na zadnjem sjedistu oni me banovali.koi su debili u ovom klixu.
Prešo u hdz isto je to.
Ne kontam koja je poenta u negiranju.
Genocidan takozvani načelnik
Izdajnik srpskog roda, kleknuo pred politickim sarajevom.. mile teleca glava
Milojko vrljikom ga.
Vepar u kabinetu!
Ja naslova!!! Kod Bokara je sad. Svi srbi u Srebrenici su trenutno u ibadetu. 😘
Gdje su presli u SDA , pitam za druga ?