Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U-st.ašk.im hdz-ovskim katoličkim fašistima na ovakvu reakciju Lijanovića ostaje samo da reže, laju kao kerovi i hrokću kao LIjanovićki krmci za kobasice...nema ništa ljepše nego kad se vlasi i škutori međusobno pokolju
Stiglo je pravo proljeće, očito je, čim je Jerko, malo poturičko govance, već izašao iz Zlajogluovog dupeta. Ovo što lupeta je nevažno, važno je da je proljeće stiglo.
u pravu ste,niko neće pitati vaših 17 kupljenih glasača u gradu
Ovaj Lijanović je gigant u svakom pogledu.
Nema podjele Mostara, Mostar je bio i ostaje jedan od Bisera Bosne, Mostar je vjecni grad Bosne ! Podrska vama koji ste dali izjavu ! Nece mali celavi vojvoda c.etnik tihic sa covicem dijelti Mostar ! Nikad !
nema vecih krmadi od ovih lija
Lojavi, a to tebe neko nesto pita ?! cuti i sakrij se u dupe bosnjackih politicara, gnjido mala
Da je srece pokrenuli bi fabriku duhana u Mostaru,ponovo ozivjeli Soko,a ne bi pricali narodu nacionalisticke gluposti.
nemojte se vi javljati ,kao da će vas neko pitati