Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLUČAJNI prolaznik je režirao "Slučaj Komšić",a da je taj isti komšić iole moralna osoba ne bi u tome učestvovao!
Tasto bi oni vodili racuna o bilo cemu ... nasli su oni u svemu tome neku svoju racunicu i to je to, dali je to dobro rjesenje nije ih briga.
Paranoični likovi iz SNSD-a prebacuju težište problematike u bosanskohercegovački entitet FBiH, a u bosanskohercegovačkom entitetu RS cvjetaju ruže, potezi očajnika na izmaku.. P.S. Da ne bude zabune, ni u bosanskohercegovačkom entitetu FBiH, ne cvjetaju ruže..
@Mihajlo Pupin Da imam kapacitet odlučivanja, sigurno ne bi na vlasti bilo troglavo čudovište, nego bi bila osoba od integriteta, potkovana znanjem i koja bi obavljala posao u skladu sa Ustavom i Zakonima, a što je još važnije, snosila bi sve posljedice nerada! Ovaj modalitet je nama nepoznanica, ali bitno je da svaka etnička skupina ima svog predstavnika u vlasti, ne mora biti pametan, samo ne bude podoban.. Mihajlo, Mihajlo..
@badrinićuprija Ćuprijo, hvala ti gdje čuo i ne čuo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radodajcic je jedan veliki prevarant i neka svom Dodiku laze a ne narodu, bas su oni vodili racuna o mogucem ponavlanju slucaja kOmsic...
Pa nakaradan sporazum haha. nisu vodili brige ni o cemu... uzas bas
U tom bi slucaju Covic bio VRLO ljut na Sulju=Mulju.
Nisu oni vodili računa o mogućem ponavljanju slučaja Komšić, nisu imali kad s obzirom da je tu preovladavalo dijeljenje javnih dobara, izračuni oko mogućeg broja glasova...novi nacrti za sistemsku pljačku i tako redom!
Kad bi se desio ovaj scenario o kojem prica Radojcic onda ce ljutiti Covic da ganja Tihica po Bosanskom Samcu.