Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@prolaznik dezinformacija oborili su 90tka i sbih uz jos neke pojedince, zilic, boss itd. nije sdp oborio aprilski paket.
Kao prvo radojcicu vi ste bili pristali na \"apeilski paket\" ne znam sta sad lupetas, a sdp i SBiH su taj \"paket\" oborili, a vi svi iz genocidne tvorevine bili ste za taj \"paket\" a sad lupetas neke gluposti, a sdp je poput vas snsd ne znaju ni sta hoce ni sta nece, taj \"aprilski paket\" vi genocidasi bili prihvatili sdp ga odbio, sad sdp \"uzima\" nesto od tog \"paketa\" (jer su nesposobni nesto drugo smisliti) a vi genocidasi to odbijate, sdp - snsd = lud - zbunjen
treba vidjeti do cega se moze zajedno doci. a ne samo da kokodacete mi necemo nista i to ne mote. svi moraju kopmprmise pravit i snds i sdp, i sda, i hdz, da bi nama narodu bilo bolje
Kad bi bar malo pustili SDP da samostalno odlučuje tek bismo onda vidjeli velike promjene i napredak..
Jedna policija, Jedan Predsjednik, Jedna Himna, Jedna Ministarstva, Jedna Zastava, i da vidite KAKO ce drzava disati napokon, Ustav Re*publike Bosne i Hercegovine 1992 i TACKA ! Dosta Dayonske lude kosulje i srbo diktature entitetskim glasanjem i pola policije MUPRS-e i SIPA-e SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA !!! HOCEMO DEMOKRACIJU A NE SRBO TERORU SRPSKIH POLITICARA FASISTA I DIKTATORA NA VLASTI !!!