Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti sve sto si radio je da se kriminal upakuje da bude zakonit
Ko placa ovu medijsku kampanju protiv Stanivukovica u fbih, pa bili bi Barem ko Slovenija da se njegov sistem primjeni na citavu BH, pa da placaju oni kojima odgovara ovako stanje
Radojcicu spremi se za zatvor pa tamo pricaj.
Zbog zločina i laži ste toliko degenerisali da ste svi na nivou zmaja od šipova. Ovaj mali ćetalj original zmaj od šipov, čak i priča isto, a nepismenost očita, rečenice nepovezane i bez smisl, proste.
U zlatu kala ima u tebi nema
Ne bi se ti odmah javio da nisi krao.....
U prdekanu ćeš ti Radodajko
E moj Igore, ebo te je Mile za života...
poslije onakvih dokaza sa pecatom koje je javno iznio stanivukovic ne mogu da vjerujem da je glavna tuziteljica toliko bezobrazna da hapsenja vec nisu pocela ili optuzenih ili ovih sto optuzuju jer ovo nije mali kriminal nego ozbiljan organizovani kriminal
stanivukovic je svoje rekao i dokazao tako da ti njemu nemas sta odgovarati ti to trebas gordani tadic pojasniti
Takonje kume, nedaj nase, odma se brani! Ko će tebi suditi što si krao, oni samo lage malo! 😃
Svi vi ste kriminalci, ili direktno ili indirektno.
Eto reći ćeš kriv sam, pokrao sam sve što sam mogao pokrasti, nabijem vas na neku stvar tko mi šta može...
Da nisi kriv šta se onda javljaš
Znam te Radojičiću bar dvadeset godina. Bio si s m r a d a očigledno si i sad. Nije mi žao što si ti simbol početka kraja Mićinog ali mi je žao što nisi dočekao da u paketu letiš sa njim,Radmanovićem i onim strašilom od Dušanke Majkić.
Radojičič je jedan veliki gospodin