Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost ovo nije ni D od drzave. Ko je protiv nje , zna se preko 50% stanovnistva. Zaista ih je malo koji zele uređenu i građansku drzavu i bojim se da nema perspektivu.
pitas kako dalje ma jednostavno SVI KOJI NEVOLE BOSNU I HERCEGOVINU naravno i sve njene gradjane ma samo uzmete dozivotni odmor i sretan put i ostanite i odmarajte i molim vas da nebude lesi se vraca kuci jer vi ste negativni
U ovoj državi se jednom mora razlučiti ko je za državu a ko protiv nje. Državu mogu graditi oni koji su za državu, sve ostale treba eliminsati. Podrivanje države je krivično djeli i sudska vlast bi morala reagovati i takve staviti tamo gdje im je mjesto. Vi iz entiteta rs se ponašate anti državno u ime entiteta, kao da druga dva naroda ne postoje. Zašto druga dva konstitutivna naroda šute i stavove srpskih predstavnika prihvataju kao svoje. Zašto se ne oglase i ne kažu da se sa snsd-om ne slažu i da imaju drugačiji stav? Suljkanoviću, Hafizoviću, Hadžiomeroviću i drugi... zašto ćutite, jel se to slažete sa svim onim što rade ovi iz snsd-a.
Radojčiću, shvati da je BiH država, ponašaj se po Ustavu svoje države i onda nam nikome neće trebati međunarodni predstavnici. Deplasirano je zagovarati odlazak visokog/ih predstavnika a ponašati se suprotno Dejtonskom sporazumu. Oni i jesu tu da bi tumačili njegove odredbe kao vrhovni autoritet i sve potpisnice sporazuma su se saglasile. Dokle će te zamajavati javnost o tuđoj krivici kada ste ti, Dodik, Radmanović i ini glavni krivci zašto su oni još uvijek tu. Oni ne mogu otići ne obavljena posla jer smo im svi mi dali mandat. Zato je vrijeme da se počne država stavljati na noge i kad se to desi (a bolje je što prije) da im kažemo hvala više nam netrebate. Vi nedate OHR-u da ode! Evo posljednje; hoćete državnu imovinu da otmete i pripišete u vlasništvo entieteta, odakle vam pravo kad je to državno. E kako bi bez njih mi to riješili, ratom možda???
Zvao sam je Emili u moj je san ko\' u svoj usla dom zbog nje se dan pretvorio u noc.
Čekajte, i mi ćemo čekati!