Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj Radojcic misli otvoriti jos jedan biro genocidne tvorevine u Briselu za lobiranje EKSLUZIVNO genocidne tvorevine, izjavljivajuci da su bosnjaci vehabije teroristi i naravno na budzetu i s parama drzave Bosne i Hercegovine ! Preko drzavnih para BiH-e ovo genocidno strasilo koristi svaku priliku da udara po BiH-i, Bosnjacima, a ko mu za to daje pravo? Drzava BiH-a i njene institucije ?
Koga ovaj kreten predstavlja u Briselu? On nema pravo da prica o ekon i polit prilikama u BiH jer je entitetski politicar, prema tome neka zacepi svoju njusku. Nemas pravo Radojicicu da pricas u ime BiH, to mogu samo drzavni politicari, kretenu jedan neprijatelju BiH
Pa genocidasica srpkinja prestavlja Bi-u u Briselu, ovim srbima genocidasima nikad dosta lobiranja protiv BiH-e. A ko placa svake dvije sedmice putovanje u Brisel Radojcicu? Njegov cesti boravak u Briselu ocito sluzi za rusenje drzave Bosne i Hercegovine !
Pa kako će imati kada vi iz RS sve blokirate, vi bi da imate sve ili niko ništa. Zato smo i najzaostaliji u svijetu jer RS sve blokira.
ovoj mafiji nema mira bez kolca koi glume drzavu u drzavi