Nema novca ni za zapošljavanje
0
Radojičić: BiH nema sredstva za obnovu imovine
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista Sve je to fino ali to može odvesti bosanske pravoslavce iz RSa u netsanak.
-NEMA STVARANJA NACIONALNIH DRŽAVA NA BALKANU BEZ RATA. -SAMO TUŽBE ZA OŠTETU I SVO ZLO KOJE JE ZADESILO BH, SPAŠAVAJU BH, A UKIDAJU ENTITETE. -RAT NIJE ELEMENTARNA NEPOGODA. -PO ĐEPU ILI PUŠKOM PA PROBERITE. -\"OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB\"
BiH nije drzava vec Savez dvije drzave,a uskoro ce biti Savez tri drzave, jer Hrvati nece u EU dok ne dobiju svoju drzavu Herceg-Bosnu. To vec i ptice na grani znaju,a no li drzave Evrope. Vi Bosnjaci se stalno upinjete da osporite neke fakte.Fakti se ne mogu osporiti-to su aksiomi na kojima pociva pravo.
Tuziti one koji su porusili imovinu za ostetu. A svi znamo ko su ti. Btw, znam jedan slucaj da je uspjelo.
razgovora sa ministricom za integracije njemačke pokrajine Baden Virtemberg Bilkaj Enej. MA NI BLIZU. Baden-Württemberg porucuje djeci saHIKS reportera, trazite azil, dobiti ce te, mada sumnja je velika da \"novinari saHiksa imaju potomke, znate sami zasto.. budite kulturni!
\"Republika Srpska I Bosna i Hercegovina\" E pa je.be.m vam ma.te.r cet.ni.cku! Bosna i Hercegovina je DRZAVA, RS je imaginarna tvorevina, to se nikako ne moze porediti! RS je BIH! Otkaz odmah za autora clanka!
gledaj crnogorskog bombaša što baca bombe iz svoje jazbine zvane genocidni entitet rs...e moj radojčiću nije za tebe fašizam pa da negiraš genocid za tebe je lopata da čistiš Bosanski snijeg,al ti si crnogorski lijenguz...ee dodin mali sa palube
to seci ti njoj , da ona zna ...pa neka pošalju malo eura...treba još da se nakradete....lopovi i propalice su na vlasti u kompletnoj BiH