Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Sarajevo očistit od seljaka koji bacaju smeće
@LoedDuna i od onih kojima je jedino postignuće u životu što su rođene Sarajlije
koji si ti seljak
Bravo
Sada nakon ovog akcija "ne bacaj smece stoko"
Bravo djeco
japanci na aparatima
Zbog par komenatar moram reći da je KJKP RAD podržao ovu akciju, koju je organizovala neformalna grupica građana Sarajeva. Postojala je koordinacija sa RAD-om vezano za smeća, lokacije čišćenja, a naravno i njihovi radnici su učestvovali (vidi se i na slikama). Ohrabreni ovom akcijom planiramo i naredne, a voljeli bi da nam se pridruži još više građana Sarajeva, svi ćete biti pozvani.
Odvajas od plate za smece,zatim placas odvoz smeca,a smece svuda po gradu i jos na kraju gradjani se pozivaju na ciscenje smeca.Nidje veze....
pa normalno... neće valjda ova izborna mašinerija iz komunalca čistiti
Bravo draga djeco, svaka cast, jer stvarno je grad vidljivo prljav trebamo se cesce ovako aktivirati svi kolektivno, napraviti akciju za sve gradjane...ujedno i druzenje a i koristan rad...naravno lijepo bi bilo naci i sponzore da se omladina i pocasti sokovima i sendvicima..bas divnoo za procitati i vidjeti
Svaka cast djaci dragi, ovo je poruka politicarima pobrinite se da vam mladi ne idu, ovo je jedna vrlo lijepa akcija.
prvo tuzno i zalosno je vidjetii da su nam ulice prljave, a mi mirno hodamo kao da se nista ne desava, za ovu akciju cestitam nasoj djeci jer ovo potvrdjuje da na mladima svijet ostaje.
bas lijepo za procitati ovakve vijesti, kaa vidim mlade da se ovako brinu za svoju okolinu, sve cestitke njima i njihovim nastavnicima
Svaka čast nego bi mogli i da vlasti nabave kante za smeće. Nijedno stajalište kako autobusko tako tramvajsko od Nedzarica do Baščarsije nema kantu za smeće( kod SCCa ima, ali je od SCCa)
komsija i ja skoro svake nedelje izadjemo ispred ulaza i cistimo ali opet stoka baca sa balkona hljeb, koscure, kutije od cigara, kese.. Uzas skim zivimo.
Ma ja, gradjani čiste. Uhljebsko preduzece Rad ne mora
Jedan dan poslije opet po starom.
hebo te koja smo mi bolesna nacija,sjedis, komentarises i naravno sve znas..vidi nam se kako nam je..
Svaka čast za ovu akciju! Nek raja pogleda mini dokumentarac na Youtube-u o Ruandi kako su unaprijedili glavni grad. Ulice čiste. Jedan dan svake četvrte sedmice u mjesecu se organizuje čišćenje. Svako ispred svoje kuće. Plastične kese su zabranjene. Sve se može uz malo volje.
trebali su zastupnici i vlada u KS na celu sa premijerom izaci cistiti kao primjer drugacije politike.