Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba odlučite se šta hoćete , jučer ste štrajkovali a danas "Ovo nije štrajk" .Žalosno je što ste se upleli u neke igre kojima niste dorasli i sada sve puca po leđima sitne raje .
...svi cemo doci na red...polako...
Umrite od gladi iz principa
sta je ljudima! ne mozes blokirati stanicu! je.es sindikat nije on blokirao nego ljudi!
Kad je sindikat stao iza obicnog radnika ? Nikada. A Satorovic obicni ublehas koji radi samo za sebe i svoje podanike.
@nepodoban Ovo nisu radnici ...ovo su placenici koji su istu tu firmu pljackali svaki dan na kartama , gorivu i dijelovima...i sad kmece helpp helpp ...Sda skola...svi drugi krivi ..
ko si ti da blokiras gradjane Zenice radi licni interesa i obecane direktorske funkcije zeni ?
Pohapsi i u zatvor sve
Nista novo, jedni vazdan ulaze i izlaze iz centrale SDA, drugi u i iz gradske uprave. A narod... Hahahahah, cuj, narod...