Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekali na nov i moderan voz jos od olimpika i olimpijade, preko 30 godina. I sad od svog smeća od vagona koje imamo, oni imigrante za koje ne znaš kad su se okupali, talgom prevoze.
Kako može biti krijumčarenje, čovjek ih vozio po BiH javnim prevoznim sredstvom za putnike ? Uhapsite pekare što im daju po kiflu, ne smiju im davati peciva jer su to migranti
Ja sam nedavno jednog prokrijumcario, pokazamo gdje moze uci u tramvaj bez karte...evo cekam da mi sipa pokuca na vrata
haj što ih prevoze, nego bi ih trebalo oprati svaki dan, čisto sumnjam da to rade...... :(
šta će obični čovjek...da prehrani porodicu spreman je na sve..a,političari uzeli siću i pustili razne kozojebe i spavače da lutaju i planiraju...da je bar neka lova ,mogli su učiti nešto od erdogana....
Ako uopšte postoji nečija krivica, onda to može biti samo onaj ko je prodao kartu. A opet ne vjerujem da postoji zakon koji zabranjuje prodaju karata, ili obvezuje prodavača da legitimiše kupca. Što neko već napisa, onda treba hapsiti i pekara koji im prodaje kifle.
Znači kada uđu u tramvaj onaj vozač je kriv.A eno ih puni tramvaji i to naravno niko karte nema.Ne znate šta ćete pa na obične radnike.Zašto se dozvoljava migrantima da se masovno okupljaju na javnim mjestima?Zašto su nam granice sa Srbijom šuplje ko švajcarski sir?
Vlast je glavni krijumčar ...
Evo citam u Vecernjem listu Slovenija pravi 40 km zicane ograde na granici sa Hrvatskom al sreca to radi neka Srpska firma pa ce sigurno bit puno rupa , uskoro bit ce zica i na zapadnoj obali a potom i pojas Gaze ce dobit ogradu
Usmjeriti istragu prema svom osoblju u transportnoj djelatnosti, od zeljeznickog do drumskog saobracaja, a koji imaju vezu s prodajom karata. Ako je u cilju (a ocito nije) da im se ogranici kretanje, onda ne treba da se migrantima prodaju karte, bez karte nece nikud. A ako bi tad neki kondukter prodao kartu migrantu, onda fasuje i on.Ovako, ubi na sitni interes.
hoće li se ovom posranom željeznicom moći ikad igdje otići vani ,,!? osim u Bihać i Mostar ,,popišam je , koji će nam ,,ne treba nam ni to. Koriste je samo za transport goriva kojim nas pljačkaju
Dobar dio ih je likovalo na gašenje aluminijslog. Sad kad željeznicama federacije opadne teretni promet za 70% iz gubitaša će preći u ultragubitaša.
ne radi nista,sjedi,i jos krijumcari