Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nije...kao da bi se neko nasekirao da se polio I zapalio..mozda uza porodica..
Malo malo pa potegni za benzinom ,postaje hronicno.
Dok su vladali crveni narod je palio a sad kad vladaju zeleni narod se pali...
Šta urediše zeleni od tzv. države.
Ovo nova fora, prije je bila voda sa benzin
jesu više dosadni pa nek se pale ako hoće, i ja sam prije 3 godine završio fakultet i nemam ni dana staža pa ne kukam pred vladom kako hoću da se zapalim
vidim mudrijasu ti smrdis za racunarom i pljujes one koji se bore za svoj zivot. sila si, nema šta
borim se i ja, možda sam sada za računarom ali ja Bogami uzmem i motiku pa idem da radim na zemlji da sebi obezbijedim da imam šta jesti džaba mi diploma mogu je objesit mačku o rep. Ja ne sporim nikome da se bori za svoja prava ima i drugih koji žive teže i lošije ali više su postali naporni sa tim samospaljivanjem.
Begic konto da ce postupak koji je otvoren za preispitivanje privatizacije TTU, buduci da je TTU prodat za 1KM, umiriti radnike, eh "badzo" i ti i siljo ste se zeznuli
Sve se nema a polijevaju se benzinom! :P
Onaj ko istinski zeli da se spali on to napravi bez publike i medija :) toliko o samospaljivanju
ne na sebe ruku!! evo vam stranacki centri, vlade, parlamenti, vijeca....pa njih palite. e tek tad cemo svi mi imat neke koristi jer ce foteljasi napokon skontat da svakom od njih zivot visi o koncu, pocev od općinskih smradova i vijecnika do parlamentaraca i ministara. prvo onog opančara šilju razapet pa onda redom
Hajmo svi koji nisu zadovoljni zivotom da dodjemo ispred BBI i da se polijemo?.. Svi mi znamo da je tesko..jbg ali prelazimo granice ludila..
Vlada bila na džumi, a poslije, zna se, kuća ili put za vikend.
slabo nešto danas raje ima, valjda ružno vrijeme
Jesu se nafurali na ovaj benzin i poljevanje. -_- Od sad kad mi žena ne bude htjela napravit kafu u jutro pokušat ću se politi benzinom.
frenkoza Bez veze mi ovo majke mi, država u haos - MI BIRALI. Svugdje je kriza, negdje više, negdje manje, ali sve je to u 5 deka. Šta sad trebamo se svi "đuture" zapalit?!
Ovo je sloboda i zivot ,a ne ko u Bosni...Pogledajte..! https://www.youtube.com/watch?v=0u7P8Hfgcko
A ova bi ga ugasila ...pogledajte..! https://www.youtube.com/watch?v=Ad3xfY9_km4
oj glupana! pa poli se medjede i evo jacu zapalit fitilj na tebe kasi tako glup. stos sebe poljevat? jabi polila onog za kog smatram daje kriv za moju mizeriju. ispada dasi to ti hajvanu. yebo vas otac glupi kako ste jadni i bjedni i glupi.
Ti bi prvo trebala završiti osnovnu školu, te naučiti gramatiku.
glupane. samose glupan moze skoncentrisat nanesto apsolutno nevazno ausput je izajebancija iskrenut sa ovako ozbiljne teme. glupane nad glupanima.
Ovo sad krenulo ko Harlem Shake