Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi neki privatnici zgrtali milione da Holiday Inn i sl. posluju normalno.
Hajde radnici jedanput se organizujte kako treba, svi zajedno uđite i zaposjednite taj hotel.
OK, sve na stranu, ali... ''Gostima je naređeno da napuste hotel...'' TREBALA bi TURISTIČKA zajednica Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo, Udruženje hotelijera i građani da TUŽE SIPU zbog ovog. OVO turistima šalje STRAŠNU sliku o Sarajevu.
Svi pred vladu! Vlada Federacije je kriva za sve. Zašto nije napravila od federacije pravnu federaciju a ne lopoviju. Da je vlada donijela valjane zakone i da se ti zakoni poštuju svi bi mi pjevali bolju pjesmu ovako hajruju samo vlastodržci. Narode da li još spavaš?
Kakvu vladu?Vidis da nema vlade!
pa Holiday godinama krcmi kako ko hoce...da je bio prodan i privatizovan kada je trebo biti danas ne bi bilo ovoga
Nikad dobrih rijeci iz ovog hotela
Ako je istina da su krenuli da se vade iz dubioze - zašto ih zatvarati??? Valjda nije došlo do situacije da ih Bake ne želi. Dino reaguj!!! Ipak je stotinu ljudi u pitanju. Nemoguće je da su svi hapali!
Uvijek narod i radnici ispastaju...
jbt. sve udarnik do udarnika , policija im mora branit da idu na posao , e to ti je nas narod stiti kriminal socijalom