Ministar zna samo za 300 miliona
0
Radnicima u RS se duguje oko 800 miliona KM
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisite vi malo i o fedraciji isto je i kod nas nismo mi nista bolji
RS u razvitku punomeee hahahahaha
Vise vijesti iz PC nego iz FBiH. Pa hebote bolje smo upoznati sa statistikom koliko imaju nezaposlenih, koliko su zaduzeni, koliko ko kome duguje nego kod nas. Do sada nikada nije objavljeno kakva je statistika u nas. Svako drugi dan neki statisticki podatak iz PC, a nijedan iz FBIH.
Kako mi je nekako toplo u dusi,sve je manje vremena da se iscupaju iz vnago sto su se uvalili,a to vodi jedinstvu nase nam drage Bosne i Hercegovine,ma dzaba sve,volim te bona jer nemam druge da volim. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA,BIH DO KIJAMET DANA pozdrav za sve ljude dobre volje a pogotovo studente i pezionere :))
gen0cidna tv0revina je ekonomski i politički stabilna AV AV AV AV AV AV AV AV AV AV AV AVAVAVAVAVAAAAAAUAUUUUUUUU
Sto vas s.jeba miloKrad levatine tupe
dabogda nemali djeci čunga lungu kupit...
Pravda će izaći na vidjelo, prije ili poslje.