Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://urbanfeniks.net/ekskluzivno/82-zasto-je-sefik-dzaferovic-bedel
Rajkane ...ukom li ces ti zatvoru lizati kljucavnicu iz unutra
Ovo je samo malo radioaktivno
Rajko Dukić, uskoro akobogda optuženik za ratne zločine
@julisiz es grant Zelim da svi ratni zlocinci zavrse iza resetaka, ali nazalost “biti optuzenik” ne znaci nista, sve dok ne bude presude za ratne zlocine. Optuzenik moze biti ama bas svako: mogu ja tebe za bilo sta optuziti, mozes i ti mene, itd. Samo presuda se racuna, jer samo osudjeni idu u zatvor. Nazalost mase to pobrkaju, pa misle da je dovoljno nekoga optuziti.
Top lista nadrealista
Da ne bi bilo kasno
ratni zlocinac
Dobro bi bilo dati i Laktaski vepar sa tim reagensima uradite sopstvene pretrage pa da vidite dali je Dukic spreman voditiovu kompaniju a Dudko za predsjednika