Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selam za Hubijara.....i da vam sto vise para izvuce u svoje džepove.....
Kakav potencijal nama stoji 14 godina. (da ne pikam 5 poslijeratnih godina) Pa j*bemu majku isti snijeg pada i Švicarskoj i ovdje, pa zar nismo mogli napraviti infrastrukturu.
Bice mozda snijega
Na Bjelašnici što je Tito napravio, i danas stoji, ništa novo.
Kad legne 10 plata odjednom u Novembru svako bi imao entuzijazma da radi ,ali sve je to naviklo da radi od 8 -15 h i da razguli kuci i sad kad snijeg treba da zatrpa planinu oni navalili cistiti a lezali pola godine ....
Meni se čini da ove godine neće biti snijega.
hajmo radnici, radite dva mjeseca, pa nastavite lezati po zetri, i kukati kako za nerad ne dobijate plate !
gledam ih samo kako se valjaju po zetri. potpuno nezaintresovani za bilo sto. dobili su novu NOVU zetru nakon rata, sada je to vec napola devastiran objekat.
@felichi upravo tako, valjaju se. Ja jedno došao na kuglanje, prije par mjeseci, nisam znao da je štrajk, i ulazim i leže dvojica na onim nekakvim kaučima. Pitam za kuglanje, i tip mi odgovara samo "ŠTRAJK". Mene ono naljuti, reko šta ima veze što je štrajk, i kad nije tu ležiš. Strašno šta su uradili, mogu biti jedna od najačih kompanija u državi, ali su nesposobni za to.
Kako cete naredne plate isprositi?Nemate nista vise pod hipoteku za kredit.Jeste li razmisljali o racionalizaciji radnih mijesta,ili ponovo zivotinjski primate rodjake?Unistili ste buducnost stanovnicima Sarajeva olosu seljacki.
Sta ako ne bude snjega?