Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto štrajk glađu DA LI znate (A trebali bi znati) ko je krivac za sadašnje stanje. To je izgleda kao gras dok su svi uzimali šutilo se A sad kad nema uzimanja kad treba plaćati sve kuku pomagaj.
U BiH niko više nije normalan...Samo još rijetki vjeruju da žive u državi...Jedini način da se nešto promjeni je opšta građanska neposlušnost...Haos...Anarhija...Sretno budale...
Kada ste krali, bilo je dobro. Vozaci sa 600 KM plate imaju kuce na sprat, nemaju kredita, voze dobra auta. Ima posla za Tuzilastvo..
OD KAKO JE DOSAO KASUMOVIC NAMA SE ZENICA RASPADA A ON SAMO OBECAVA I LAZE ONILIKI NOVAC DAO ZA 2-3 SATA NOVA U ZENICI BOLJE DA JE DAO ZA ZENICA TRANS DA HLJUI IMAJU KOMAD HLJEBA ZA SEBE I DJECU!!!!
Evo maloprije fudo izjavio da sacekaju do petka gradjani Zenice da uvodi SDA ALMY I BISTOURS UMJESTO ZENICATRANSA ZNACI UGASI UBLEHAS 200 PORODICA
Sve je to suplja za javnost! Ovako se unistavaju javne firme. Menađment je kriv. Pitajte vladu ZE-DO Kantona sta ce biti!
Idite vozite vani
Ali oni namjeravaju s vama
namjerava se policija sukobit sa vama ako Bog da
Norod znooo
Streik gladju?Pa niste u zatvoru..idite kuci i trazite drugi posao..
Iskreno, šta očekujete od tog štrajka? Pa firma vam je već propala - ko je kriv? Mi, vi, oni?
Ovaj predsjednik sindikata ima nadimak u Zenicatransu "Stara karta" jer imao je obicaj dok nije dosla digitalizacija da jednu kartu putnicima prodaje cio dan a pare zadrzava za sebe. Stari lopov sad prica o postenju.
Prezivili su 20 godina vladavine SDA ali 4 godine vladavine Fude nisu.
a sto se nebi sukobili...zato sto valjda stite one koji su unistili sve da bi sebe obogatili...Bookir, ku..r..ton Dodo, cvaka Covic i ostali su sebe i svoju djecu obezbijedili, a sigurno imaju i plan kako da se noge ufate ako bas "raja poludi" ...kad nas pocnu ganjati da nam otmu jetre i bubrege jer njima trebaju onda ce valjda doci iz zicagu u glavu...PS: kako si mi moderator Klixtoris??
Zasto da vi gladujete? Nek gladuju oni koji su krivi.
Krali i sakom i kapom. Karta se prodavala po deset puta, mislim ista. Otici i pogledati kuce sofera sto su podigli od crkavice