Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najjačio dio teksta : "Poručili su im da ne dozvole da njihov težak položaj koriste pojedinci i određene grupe iz RS-a i okruženja radi političke promocije i daljeg urušavanja ŽRS, kao i pokušaja urušavanja institucija sistema RS-a." Pa čovjeće božiji vi ti ljudima ne date platu i prava iz radnog odnosa a ne neko van sistema rs, koji klošari bože dragi.
@Dopeman pa to sto su ostale budale i nemaju dostojanstva ne znaci da i ja moram biti budala i vjerovati u glupost. svakako si upravu za dodu i vik.pozz
Nek im plate dadnu iz budžeta Srbije ...pa njihovu su zastavu ponijeli. Nek ih Vučić plaća
I sad taman kad je htio da im plati plate dodje racun za gas iz Rusije.. prc milojko.. valja pocet trosit pokradeno..
ALL U HAVE TO DO ISFOLLOW DAMN TRAIB,CJ!
Namaza im Dodik snitu pekmeza i hajte kuci
💂🍺
Mile zapjevo i svi se razbjezali ha ha ha.... koji su moroni ova vlahadija...
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐏🐏🐏🐏🐑🐑🐑🐑🐑🐓🐓🐓🐓🐓
Vi ste robovi samo ste maloumni pa ne kontate, radite za djaba, nit primate platu nit topli, prevoz, zdravsteno pa ljudi vi nemate zivot dostojan zivom bicu a radite za neki sistem tzv RS. Jos cete dobiti disciplinske mjere sto ste se zalili, hebo te 15.vijek sta ste vi! Zalosno za sve nas.
Reko da ce im on platiti od svoje dnevnice i da ce im ostati jos i za iduci mjesec
Pas vam mater sto ce vam srbska zastava ko da u srbiji strajkujete treba vas jebati
Kae Dodik 1,5 miliona vam duzni...ma 10 miliona cemo vam uplatit,ne "berte" brige :D Sjede u dzipa,zacu se zvuk 12v motora,dim obasu radnike zeljeznice koji ostadose u nadi i obecanju,dok se Dodik lagano cerekanjem udalji u nepoznatom pravcu :D
samo neko mentalno retardiran moze vjerovati dodiku, bakiru, covicu. Idioti, zelim vam dugu i bolnu smrt od gladi
Drago mi je da su stavili natpise na latinici. Shvatili su da od srbovanja nema kruha.
@HeroesCZ Glupan si ti konjino.
Biće rakije i krmetine kao u priči 😅😅
Jel se vratio iz Turske?