Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže kako će Hadžikadić nema stranku? Pa ako bude pravne države, ove stranke neće moći sastaviti većinu nikad jer će pola poslanika biti ili na suđenju ili u zatvoru. - https://mirsadhadzikadic.ba Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #ijasamiskra
Treba to na biro sve poslat,pa nece strajkovat...sve ce pitat ima li jos,raditi
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Eto Mile, nosi gajbu
ovi su gori od bosnja, ovi iz er esa su bas bas bas glupe sheeps
Sa Miletom popiti pivu kao na zadnjem štrajku i sve bude OK
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Sad ce Mile da vam djecu jebe, pamet u glavu pa na izbore. Od "srbstva" se ne zivi
Sad ce Mile da vam djecu jebe, pamet u glavu pa na izbore. Od "srbstva" se ne zivi
Zašto štrajk? Imate srpstvo, od njega se živi, to se jede, time se djeca hrane i odijevaju, time se liječe stari i bebe, to će vs spasiti.
Dobit ćete otkaz!