Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da ih jer Baja kupio pivom i rakijom u obliznjoj kafani.Eeeee moja stoko,kada je dosao u vasu firmu,aplauz se cuo do nebesa.
....to što vam je plaćeno je za srbovanje , i živite sad od bajinog srbovanja sa 40 -50 maraka...
Sad nema više ni pive nego kazne. Bravo Mile despote. Uvedi više reda tamo. Otelo se to kontroli.
Uh što je skupa brlja kod Mileta. I još mislili da ih predsjednik časti.
I onaj Knezevic je umro od gladi a lazu da je imao infarkt..
Platili ste pivu ko u hotelu piva 50 km kosta,pili ste na teku i doslo na naplatu,sta sad.
Da li su ovo isti oni kreteni što nasjedoše na slatke riječi Milokrada Duduka i onomad s njim pivu popiše u nekom obližnjem bircu . . . ? ? ? N A R A V O U Č E NJ E : Tko kriminalcu vjeruje, taj na kraju nasanjkan bude . . . ! ! !
Traktoristi Lepom Dodi spomenik u Sarajevu dici radi zasluga u pljackanju, diskreditaciji i urusavanju zlocinacke tvorevine :)
srbuj srbine!!!
Plata se NE DOBIJA, plata se ZARADJUJE radom! Ko ne radi nema plate!
hoćeš da kažeš da su političari zaradili svoje plate 😂😂
Cekajte opet da vam ga Baja iza ledza vikne.Prvi put vas je ono samo skinuo sa strajka,evo drugi put smanjenje plate a ako budete treci put strajkali neginu vam otkazi.A vi opet glasajte za njega
OJJJJJJ VLASI OJJJJJJJJJJJ... Mašete li još trobojkama? Aplaudirate li Miletu? Samo nastavite HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI...
Neki popili pivu neki rakijicu a sad stigla naplata na "odloženo plaćanje".Nije Mile socijalna služba pa da on to plati.
Bicuj,bicuj meee,bicuj Milorade, uzmi ovaj kais modrica nek ostaneeee.
cuj po kojem osnovu....pa diktatorskom brate :)
Eto vam Dodik i nacionalizam.
@Mickey100 Na istim osnovama na kojim vi dolazite na Sarajevski portal i komentarisete,isto i kao i susjedi iz Hrvatske i Srbije
mi smo ponekad priglupi, al sto su ovi srbi glupi, to je poezija jarane :D
p.s. Kim Jong Un likes this.