Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da su rumuni cekali da im se obrati causesku...davno bi pocrkali od gladi...nego su se oni njemu obratili...
Nikada bolji komentar nije osvanuo na klikxu ... aferim majstore i svaka ti cast
kurtovizija2-respekt za komentar. nema dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje vam je da vam se ne obraca poznat je po tome da sa njega na druge moze da predje glupost. Ne odustajte dok vam se ne ispuni svaki zahtjev.
Dodje obrati se i posalje ljude kuci, blago li se bh politicarima sa ovakvim ovcama od naroda. Dovoljno je samo obecat im
Maloprije mi jedan radnik brze poste objasni par stvari. Nije mogao uci u Zenicu zbog ove blokade. Kaze sine, to su ti bajdalije, hoce dzabaluka. Kod nas momci cekaju pred merhametom, kradu tudje, trose u kafanama, na drogu, puse marlboro i nargile, studiraju po deset godina. Svi se dobro oblace, ide se na more kao i prije.
Ovi radnici uzmu bolovanje 3 mjeseca, i zdravi-pravi rade za dobre dnevnice negdje, a kad noge krenu popustat, i zdravlje zakaze, onda traze od neke davno umrle firme da im da penziju. Sami smo sebi najgori, ne treba nam neprijatelj, vjerujte. Al ne moze se iz ove koze, iz ove glave..
neki dan se obratio...pozvao da ne radite ove "radikalne mjere"...covjek ce to sve rijesiti lafinas da veceg nema...mater bi svoju prodao za marku, da ne kazem za kolko bi vas a drotovi su uhljebi mrtvi...zastitnici kriminala i vladajuce klase...nek su njima izasli u susret sa zakonima jer i njih neko mora stititi
Kad ćete shvatiti da dok god imamo 53% izlaska na izbore,a od tih 53% više od pola su budžetari koji glasaju za svoje poslodavce(i dok se opozicija ne ujedini)neće biti promjena,jer preko 240000 zaposlenih na budžetu (uključujući i političare na svim nivoima)primaju plate od MMF-a ili Svjetske banke.Porezi od ovo malo jada fabrika što rade ne mogu pokiriti troškove ni 10% javnog sektora,a kamoli troškove za 240000 zaposlenih u javnom sektoru.Sve ostalo je njima nebitno.
Nije seljacina i prevarant Novalic kriv sto vam je premijer, nego ste vi krivi.
Fadile ne oprastaj im!
a da ih pitas za kog su glasali i za koga ce glasati...isti bi odgovori bio. pa za SDA naravno, cuj za koga!?
Obratite se vi tom razrokom gadu, ne mogu vas sve pohapsiti..
Ovo je sramota! Premijer koji ne služi građanima nego samo vlastitoj fotelji i stranci. Što je rekao Fadil na sve ovo: "Dobro što ne jedu uštedit će".
obrtatite se vi njemu, šta njega čekate. vidite da ga nije briga za vas, probudite se ljudi moji
udri ga mehmede. ahhahhahh... dok ove jade štrajkaju, fudbaleri zeničkog čelika brćkaju jajca po anadolijiskim hotel-bazenima.
Faaadiiilleeee..Javiiiiseee
Joj tip se zove Fadil haha. Sta ocekivati od njega osim pljacke i lafine. Tesko onom ko mora biti u BiH.
Mogao je biti i Đenan ili Ćamil.
I ako dodze slagat ce vam pa makar po sluzbenoj duznosti jer mora iako u sustini nije takav